2777
2789
عنوان

بیماری روانی

147 بازدید | 18 پست

با ادمی اشنا شدم میگه بچه بوده پدرش کتکش میزده قرص ضد افسردگی میخورده باعث توهمش میشده و... الان نمیدونم چجوری باهاش رفتار کنم الانم بهم میگه باخودش حرف میزنه ولی یادش نمیاد چی میگه از دیشب که باهام حرف زد تو شوکم رفتارم یکم سرد شده فهمید هنوز میگه قرص میخوره بنظرتون ممکنه اسکیزوفرنی داشته باشه ؟ رابطه عشقانه باهاش داشته باشم مشکله ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم به خودش اسیب بزنه نمیخوام ولش کنم 

خب جوری باهاش تموم کن که بهش برنخوره

یاحتی میتونی برای ادامه رابطه ازش بخوایی باهم پیش یه روانپزشک یا روانشناس برید مشاور نه کسی که واقعا بتونه کمکتون کنه

شایدم حق باتو باشه میشه از جنبه مثبت قضیه هم بهش نگاه کرد که صداقت داشت اومدبهت رک همه چی رو گفت

شاید به کمک تو تونست درمانش کنه

آخی  تقریبا شرایطمون یکیه. اسکیزوفرنی فک نکنم باشه خودزنی میکنه؟! یا ب بقیه اسیب میزنه؟ عشق م ...

خود زنی نه ولی رد تیغ داشت رو دستش گفت بابام کتکم میزد برای فرانوش کردن دردش اینارو مینداختم اینا حموم میره ول به خودشم میرسه فقط میگه زیاد با خودم حرف میزنم 

خود زنی نه ولی رد تیغ داشت رو دستش گفت بابام کتکم میزد برای فرانوش کردن دردش اینارو مینداختم اینا حم ...

بیشتر تحقیق کن عزیزم، کلیپای دکتر هلاکویی سرچ کن ببین راجب شیزوفرنی هم گفته

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
ببین ادم سالم هم باهخودش صحبت میکنه این دلیل نمیشه حتی دانشمندهاگفتن افرادی که هوشوش بالا هست باخود ...

میگم چون بقیه علائم اسکیزوفرنی رو نداشت فقط گفت با خودم گاهی حرف میزنم پرسیدم که شخصی خیالی میبینی گفت نه 

میگم چون بقیه علائم اسکیزوفرنی رو نداشت فقط گفت با خودم گاهی حرف میزنم پرسیدم که شخصی خیالی می ...

اصلا ربطی نداره

الان منم زیاد باخودم حرف میزنم مخصوصا وقت هایی که باهمسرم دعوام میشه یا بخوام چیزی به همسرم بگم انقدر با ذهنم کلنجارمیرم که نگو

چون همسرمن یخورده حساس و زود همه چی بهش برمیخوره جیزی بخوام بگم اونقدر تو ذهن خودم بالا و پایینش میکنم تا بتونم به روش درست بهش بگم

اونم حتما تو بچگی بهش بها ندادن و اجازه صحبت کردن بهش ندادن بخاطرهمین حرف هاشو ریخته تو خودش باخودش داره صحبت میکنه