2777
2789
عنوان

مردم از بی خوابی 😡

196 بازدید | 8 پست

شوهرمو دیگه دوست ندارم دلم نمیخاد نزدیکم بشه از طرفی هم شبا نمیتونم کنارش بخابم از صدای خرخرش  همه تخت هم میگیره میخام جامو بدای همیشه جدا کنم که سمتمم نیاد دو شبه خونه راش ندادم از دستش خاب شبم بهم‌حروم شده 😡😡😡😡

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
من و شوهرم تاهمو بغل نکنیم خوابمون نمیگیره..بااینک شوهر منم خروپف میکنه اما باز دلم ب بودنش گرمه..چج ...

ما ده ساله ازدواج کردیم دقیقا منم تا همین  سه سال پیش همینجور بودم یعنی میگفتم اگه یه شب سرمو باهاش رو یه بالشت نذارم خابم نمیبره ولی خیلی تو این سه سال بهم ظلم کرد دیگه حسی بهش ندارم الان فقط بدیاش به چشمم میاد اصلا نمیتونم تحملش کنم طلاقمم نمیده خیلی هم گرم هست تا کنارم‌میخابه شروع میکنه حالم ازش بهم‌میخوره

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نمیخام باهاش باشم چون وقای میخابه صدای خر خرش رو مغزمه میخام خفه اش کنم بخاطر کاراش از هر چی مرد ...

از زنها خوشت میاد😃😃

خوب مردها اخلاق خودشون رو دارن خرخر کردنش که دست خودش نیست بره دکتر