2777
2789
عنوان

یه نفر امشب بغلم کرد حس خوبش هنوز باهامه😍😍🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 90 پست

کیف کردم 

ذاتتون درسته عزیزم خدا حفظت کنه🥰🥰🥰🥰

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
خب اینو قطعا مردها بیشتر تماس میگیرن بگوخودت بذار😁  از من یه گهواره س😂

نه من میذارم 

ولی شمارمو مخفی می کنم کسی پیام داد شماره شوهرمو میدم 

من دارم جابجا میشم این هفته کلی وسیله بی استفاده فروختم، راستش قیمتارو کم زدم گفتم بذار یه چند نفرو خوشحال کنم حالا که نیازی به این وسیله ها ندارم 

انرژیش به خودم برمیگرده 

یه کم قیمتو پایین بذار هم ثواب داره هم جنست فروش میره

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف کردم  ذاتتون درسته عزیزم خدا حفظت کنه🥰🥰🥰🥰

عزیزم🌹🌹❤️❤️

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔
آخی چه قشنگ❤ انسانیت زیباس کااش همه داشتنش

خدا کنه همینجور باشم که شما میگید🌹🥰

چه مهربونی اسی :) ماچ به قلبت شبمو ساختی

خداروشکرررر که شمام حس خوبی گرفتین

منم دلم خواست بغلت کنم چقدر مهربون و مثبتی 🧿❤️😍

جانممممم🫂🫂❤️❤️❤️