2777
2789
عنوان

یه نفر امشب بغلم کرد حس خوبش هنوز باهامه😍😍🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دوتا تیکه وسیله دارم برام بفروش🥴

اتفاقا شوهرمم با دیدن این صحنه عکس کمک فنرای ماشینشو فرستاد من بذارم دیوار😂😂😂

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔

خوشبحال طرف 😂👍🏻

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
فک کنم دهه هشتادی باشن.خیلی مهربونن خداییش.

بله دهه هشتادی بود

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔
ربطی به حجاب نداشت جفتتون از این معامله سود کردید و قلبا خوشحال بودید😎

بله 

ولی منظورم این بود جلوی هم گارد نگیریم 

اتفاقا شوهرمم با دیدن این صحنه عکس کمک فنرای ماشینشو فرستاد من بذارم دیوار😂😂😂

خب اینو قطعا مردها بیشتر تماس میگیرن بگوخودت بذار😁 

از من یه گهواره س😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
احسنت ک اینقدمهربونی ندیده ازت حس خوب گرفتم    

فدای شما 🫂🥰

منم زیاد حجاب ندارم یهو دیدم یه دختره خوشگل محجبه بالبخند قشنگ نگام میکردم انصافا ناز بود اما همش نگام میکرد و لبخند میزد

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

آخی چه قشنگ❤

انسانیت زیباس کااش همه داشتنش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤