2777
2789

نگین اونم دروغ بود😕

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

منم دنبالشم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره بچه رو برای همیشه داد بهش؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

[QUOTE=] اره یجوری بود نرمال نبود   [/QUOTE]

میگفت فوق دیپلم داره ولی آدم حس میکردخیلی بیسوادو کم سن وساله مثلا عمل دماغ رونوشته بودامل دماغ یایه جاپرسیدن بچت چندوقتش بوده جداشدی یه جاگفت دونیم سال یه جاگفت چهار نیم ماهه سوال هم میپرسیدن یه جوری جواب میداد

شوهره بچه رو برای همیشه داد بهش؟

والا یه بازمی‌گفت رفتم شکایت کردم بخاطرجای کتک ازپزشکی قانونی بعدم بچه تاهفت سال پیش مادره یه چیزایی روصداقت نداشت کسی که فوق دیپلم داشته باشه اینقدری سرزبون داره وزرنگ هست بالاخره حتی یه بازاریاب بشه نره نظافت.بعدم میگفت شوهرم یه برگه داده سرم کلاه گذاشته نخونده امضاکردم مهریه رونتونستم بگیرم امکان نداره برای دادگاه معتبرنیست اصلا.اگه بخشیده درقبال بچه بچه پیش پدره چیکارمیکرد اگه پدره پولداربودچرانفقه بچه رونمیداد چرااین هیچکاری نمی‌کرد...کلا عجیب بود