2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1204611 این لینک تاپیک ازدواج التماس دعا گل ...

عزیزدل میگم میشه چندتا چله رو باهم گرفت یا نه میگن سنگینی میاره باید یه چله رو تموم کنی بعد یکی دیگه؟؟

من خیلی دوست دارم چند تا چله باهم بگیرم که زودتر حاجت روابشم😔

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیزدل میگم میشه چندتا چله رو باهم گرفت یا نه میگن سنگینی میاره باید یه چله رو تموم کنی بعد یکی دیگه ...

توکل به خدا گلم.اعتماد کنید،که با اولی حاجت روا میشید.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
توکل به خدا گلم.اعتماد کنید،که با اولی حاجت روا میشید.

عزیز پس یعنی نمیشه چندتا رو باهم گرفت؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیز پس یعنی نمیشه چندتا رو باهم گرفت؟

من اینکارو نمیکنم،معمولا ختم در مورد یک حاجت رو تموم میکنم،اگر نشد بعدی رو شروع میکنم..ختم برای چندتا حاجت رو هم معمولا با هم برنمیدارم.مگر ضرورت باشه.نه اینکه اتفاق بدی بیفته،ی حالت فشار و اذیت حس میکنم.زیاد بشه دلزده هم میشید.حواستون باشه.مگر چندتا سبک باشه.باز از پاسخگویی به مسائل شرعی بپرسید.حاجت روا عزیزم.

الان نمیشه چنتا چله باهم‌گرفت؟

من اینکارو نمیکنم،معمولا ختم در مورد یک حاجت رو تموم میکنم،اگر نشد بعدی رو شروع میکنم..ختم برای چندتا حاجت رو هم معمولا با هم برنمیدارم.مگر ضرورت باشه.نه اینکه اتفاق بدی بیفته،ی حالت فشار و اذیت حس میکنم.زیاد بشه دلزده هم میشید.حواستون باشه.مگر چندتا سبک باشه.باز از پاسخگویی به مسائل شرعی بپرسید.حاجت روا عزیزم.

من اینکارو نمیکنم،معمولا ختم در مورد یک حاجت رو تموم میکنم،اگر نشد بعدی رو شروع میکنم..ختم برای چندت ...

متشکرم بزرگوار خدا حفظتون کنه عزیزجان