2777
2789

سلام دوستان 

میخواستم بدونم این افکار من ت این زمان عادیه یا زیادیه

من میخونما ولی مثلا الان ی دل سیر گریه کردم اومدم همش ت ذهنم میگم اگ بلد نبودم سوالارو چی اگ یادم رفت چی اگ زیاد سخت دادن اگ قبول نشم چیکار کنم 

دارم بخدا میمیرم از این حالتا 

شمام اینطورین؟ یا اینجور بودین؟ 

ساکت در پیله ی خویش به فکر پروانه شدن !

😁😂من کلا خیلی بیخیالم پارسال کنکور دادم رتبم شد ۵ هزار 

😐🤦امسالم که اصلا قصد کنکور دادن ندارم امادگیشو ندارم  

کلا از مهر تا اسفند خوندم دیگ دنبال کارا طلاق فوت مادرم  اصلا نتونستم بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😂من کلا خیلی بیخیالم پارسال کنکور دادم رتبم شد ۵ هزار  😐🤦امسالم که اصلا قصد کنکور دادن ند ...

۵ هزار ک خوبه پیراپزشکیا رو میاوردی انتخاب رشته میکردی دیگ

خدا مادرتم بیامرزه چقد مشکل داشتی🤕 

من برعکس تو . به امید اسون بودن رفتم  ولی سخت دادن

من سال قبل نخونده بودم اصلا اینقد نگران نبودم برعکس خیلیم امیدوار بودم امسال ولی دارم بزور ادامه میدم

خودممم دیگ از این حجم از فشاری ک رومه بریدم🥲

تهسه دیگ تحمب کن منم پارسال همین بودم

رتبم شد۱۸۰۰نرفتم مونددم ب امید تهران

امسالم خستم وداغون البته دیگ قراز نیس بدم منتظر نتیجع دی ماهم ولی خب خدامیدونه چی بشه

تهسه دیگ تحمب کن منم پارسال همین بودم رتبم شد۱۸۰۰نرفتم مونددم ب امید تهران امسالم خستم وداغون البت ...

شما زیاد تست کار کرده بودین 

من نگرانیم بابت همینه من از هر مبحث جزوه مسلطم همه مباحث ولی فقط در حد ۲۰ تا ۳۰ تست کنکور و سخت کار کردم زیاد ن این منو نگران کرده ☹️

شما زیاد تست کار کرده بودین  من نگرانیم بابت همینه من از هر مبحث جزوه مسلطم همه مباحث ولی فقط ...

تست ک باید زیاد کارکنی اره ،تالیفی خصوصا تستای کنکور کمن خودظون کلا تالیفی هارو چقد کارکردی  درصدت توازمونا چطورع

تست ک باید زیاد کارکنی اره ،تالیفی خصوصا تستای کنکور کمن خودظون کلا تالیفی هارو چقد کارکردی  در ...

آزمون ک نمیدم تالیفی هم زیاد کار نکردم من از عید دارم میخونم کلاس نکته تست میبینم بعد تستای جزوشون رو مسلط میشم ک بیشتری کنکورن و تالیفی استادا همین ولی جزوشون خیلی تکمیله اونو زیاد میخونم 

منم همینم 

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!