2777
2789
عنوان

امروز سالگرد عقدم بود

682 بازدید | 34 پست

خیلی خیلی ناراحتم هر کار میخوام بکنم فراموشش کنم نمیشه

امروز ی سال میشد ک عقد کردیم

یعنی اونم یادشه الان😔یا سرگرم دوست دختراش هس اینقدر ک منو یادش نیاد 

۱۹ اردیبهشت عقد محضریمون بوود اینقدر هول شدم باز اول گفتم بله🥹😅یادش بخیر پاشنه کفشم از هول تو همون محضر شکست

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

اخ ک چقد حرص خوردم روز عقد و جشنمون  فرق داره

یکی نبود بگه دختر تو اصلا سال دیگرو نمیبینی باهاش

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جدا شدین؟

الان چرا پشیمونی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یعنی چجوری؟؟ جدا شدید؟ 

اره مهر ماه بوو دگ فهمیدم بیش از حد خیانت میکنه داغون شدم

همون موقعه جدا شدیم و طلاقمونو بهمن گرفتیم 

واسه کسی که با دوست دختراشه چرا دلتنگی؟

واس هون روزای قشنگ

واس اون همه برنامه ای ک داشتم دلتنگم 

۲۱ قرار بود عروسیمون باشه 

ولی الان هر کدوممون کجاییم

وگرنه اون آدم ک ارزش نداره

شما ک ب خاطر خیانت جدا شدی اگه برگردی عقب حاضر بودی باهاش میموندی و بهش فرصت میدادی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

شما ک ب خاطر خیانت جدا شدی اگه برگردی عقب حاضر بودی باهاش میموندی و بهش فرصت میدادی؟

ن هیچوقت

چون تو نامزدی هم دیدم مشاوره رفتیم بخشیدم ولی اون آدم نشد

به نظرم خیانت بخشش نداره 

چون مزه اش میره زیر دندونشون

اره مهر ماه بوو دگ فهمیدم بیش از حد خیانت میکنه داغون شدم همون موقعه جدا شدیم و طلاقمونو بهمن گرفتی ...

همون بهتر که جدا شدی.

این انگل میخواستی چیکار کنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم