2777
2789
عنوان

امروز سالگرد عقدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر که جدا شدی. این انگل میخواستی چیکار کنی

اره آدم درستی نبود

خیانت می‌کرد میگفت خب منم کم گذاشتم توام انجام بده 

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
خوب کاری کردی بهترین کار ممکن

باهم دگ رفتیم جهاز خریدیم هفته قبل اینک بفهمم خیانت میکنه.میدونیت من جهازمو خودم میخرم همش پول زحمت خودمه  هیچکی ندارم کمکم کنه ولی بازم گرون ترینارو انتخاب می‌کرد ی کلمه نمی‌گفت نخر من عوضیم.فک کن همون تایم با دوست دخترش برنامه ریخت بود باهم خونه بگیرن:)

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
چه ادم ب غیرتی بوده  خدایی  رابطه هم داشتی باهاش؟

اره ولی ی بار دوبار 

فک کن من لخت جلوش بودم اصلا براش مهم نبود 

اون چند بارم انجام داد من دختر نباشم دگ نتونم برم

انشاالله بهترین قسمتت بشه اون که رفته دیگه رفته بعدم خیانت کرده بی وفا بوده انشاالله یه آدم سر راهت قرار بگیره که بشی ملکه خوشبخت و بهترین زندگی داشته باشی 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
انشاالله بهترین قسمتت بشه اون که رفته دیگه رفته بعدم خیانت کرده بی وفا بوده انشاالله یه آدم سر راهت ...

مرسی عزیز دلم😘😍

اره ولی ی بار دوبار  فک کن من لخت جلوش بودم اصلا براش مهم نبود  اون چند بارم انجام داد م ...

خاک برسرش کنن

منم نامزدم خیانت کرد ما عقد نبودیم محرم بودیم 

من روابط کامل نداشتم دهانی و اینا بود 

اینقدر از مریضی های جنسی ازش میترسم 

همش در حال تست دادنم

خدا لعنتشون کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خاک برسرش کنن منم نامزدم خیانت کرد ما عقد نبودیم محرم بودیم  من روابط کامل نداشتم دهانی و این ...

منم تو قبل عقد ازش خیانت دیدم موندم تو عقدم خیانت دیدم.

اره میفهمم ترسم داره والا

منم تو قبل عقد ازش خیانت دیدم موندم تو عقدم خیانت دیدم. اره میفهمم ترسم داره والا

شما استرسش نگرفتی؟

چه ادم هایی پیدا میشن 

کاش اصلا نذاشته بودی به عقد برسه دیگه...

والا...دیگه...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
باهم دگ رفتیم جهاز خریدیم هفته قبل اینک بفهمم خیانت میکنه.میدونیت من جهازمو خودم میخرم همش پول زحمت ...

وااااای نگوووو ک حالم خرااااب شد عزیزم خدا صبر بده بهت خیلی درد بزرگیه خیانت... بهترین کارو کردی جدا شدی عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وااااای نگوووو ک حالم خرااااب شد عزیزم خدا صبر بده بهت خیلی درد بزرگیه خیانت... بهترین کارو کردی جدا ...

خیلی درد سختی خیلی 

خدا سر دشمن آدم نیاره