2777
2789
عنوان

کاربری که واسه یزد تاپیک زدی و کلی توهین کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 78 پست

اتفاقا من با یزدی هم خوابگاهی بودم معرکه بود این دختر فوق العاده آروم و متین و دین دار واقعی 

بهترین دختر خوابگاه بود همه دوطتش داشتن تو کل ۳سال با هیچکس به مشکل نخورد  و دوست بود با همه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یزدیا مذهبی ان خیلی دلممیخواد عروس یزدیا بشم  راسته شیرینی هاش خیلی خوشمزس؟

عزیزم هممون مذهبی نبستیم. خودم به شخصه اصلا مذهبی نیستم 

خب مذهبی هم باشیم دلیل بر بد بودن نیست. 

آره شيرينیامون خوشمزه هست مخصوصا قطاب 😁 ایشالا تشریف آوردی اینجا در خدمتت هستیم 😍

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
منم مجبورشدم تاپیک روترک کنم بااینکه یزدنرفتم ولی ازاینکه پشت سرمردمان یه استانی بدبگن خوشم نمیادچون ...

من پشت کسی حرف بدی نزدم چونکه اون خانوم و خیلیای دیگه که دیدم وصلت کردن با یزدیا این چیزا رو گفتن خواستم کمکی باشه واسشون ...تاپیکای خواستگار یزدی زیاده که پرسیدن چطور آدمایین واسه ازدواج

ولی خب از لحاظ دلمردگی رو خوب گفته 

کل سال منتظر عزان ک سیاه بپوشن 

تو عروسیاشونم فقط دعا میخونن 

خیلی افراطی مذهبی ان 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
قفل شد نتونستم بگم من یزدی نیستم ولی 16 ساله ساکن یزدم در مورد مردمش باید بگم بسیاررررررررررررر مه ...

آره دلگیر که هست واقعا، بخاطر آب و هوای خیلی خشکه، چیکار میشه کرد 💔

ولی ایشون فقط میخواست به مردم یزد توهین کنه 

همه ی اینارو گفت...  تازه گفت خانوماشون با نفرت به بقیه نگاه میکنن 😐😐😐 خب اگه یزد انقد بده ...

والا من اصالتا یزدیم با نفرت نگاه نمی‌کنم ب کسی😂

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
عزیزم هممون مذهبی نبستیم. خودم به شخصه اصلا مذهبی نیستم  خب مذهبی هم باشیم دلیل بر بد بودن نیس ...

اتفاقا چون مذهبین دوسشون دارم نمیگم ‌که بدن

اره خیلی دلم شیرینی میخواد انشالله یکروز میام

الان تا میتونی بجای من بخور شیرینی 😉

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
عنوان تاپیک منو نخوندی گفتم وصلت... منظورم اینه که اگه غریبه باشی و وصلت کنی باهاشون  حتما شم ...

چقدر جالب ندیده و نشناخته منو قضاوت کردید 

یه هم اتاقی یزدی داشتم سه سال باهم بودیم خیلی خونگرم و مهربون بود،خودمون الان قسمت شده مناطق مرکزی ساکنیم بلخره شهرای خشکی ان و این گرمای هوا شاید رو خلق و خو تاثیر بزاره ،این دوستمون یه جعبع شیرینی میاورد سوقات یه ماه مارو دق میداد یه دونه یه دونه میداد دستمون،🤣🤣ولی مردمای کویر نشین همشون خونگرم و شیرین عسلن😅