یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مجبورشدم تاپیک روترک کنم بااینکه یزدنرفتم ولی ازاینکه پشت سرمردمان یه استانی بدبگن خوشم نمیادچون ...
من پشت کسی حرف بدی نزدم چونکه اون خانوم و خیلیای دیگه که دیدم وصلت کردن با یزدیا این چیزا رو گفتن خواستم کمکی باشه واسشون ...تاپیکای خواستگار یزدی زیاده که پرسیدن چطور آدمایین واسه ازدواج
همه ی اینارو گفت... تازه گفت خانوماشون با نفرت به بقیه نگاه میکنن 😐😐😐 خب اگه یزد انقد بده ...
والا من اصالتا یزدیم با نفرت نگاه نمیکنم ب کسی😂
- عشقِتو💔شیرینترینداستانِایندنیایِتلخاست حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
یه هم اتاقی یزدی داشتم سه سال باهم بودیم خیلی خونگرم و مهربون بود،خودمون الان قسمت شده مناطق مرکزی ساکنیم بلخره شهرای خشکی ان و این گرمای هوا شاید رو خلق و خو تاثیر بزاره ،این دوستمون یه جعبع شیرینی میاورد سوقات یه ماه مارو دق میداد یه دونه یه دونه میداد دستمون،🤣🤣ولی مردمای کویر نشین همشون خونگرم و شیرین عسلن😅