توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا مادرشوهره ازین چادریایی بود که مثلا نمازش سر وقت کربلا و روضه میگرفت مینشست توی مراسم رو ...
عزیزم ما ازینکارا نمیکنیم
والا ماهم از هر قوم و قبیله ای بدی دیدیم مخصوصا ترک نمیایم بگیم همشون بدن ک
دو تا طلاق داشتیم از همینا
- عشقِتو💔شیرینترینداستانِایندنیایِتلخاست حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️