2777
2789
عنوان

بنظرتون مادر شوهرم هدفی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره واقعا  سن بچه داری نیست  واقعا توقعتون زیاده اگر ناراحت شدید

اوایل پرستار گرفتم رفت تو گوش شوهرم خوند که نه پرستار راه نده خودم چمه میگیرمش فلان منم هر ماه ی مبلغی بهش تو پاکت دادم اما بازم این حرفاشو میزنه

شاید میخاد بگه بهم یکم حقوقتو بده ب جای نگهداری بچه 🤔🤭

رنج دانستن دمار از جان انسان میکشد                                خوش به حال بی خیالان،جاهلان،خوش باوران.....

عزیزم شاید بدون منظور میگه.حوصلش از بیکاری سر میره.

شما میتونید یکاری بکنید.

یه مدتی بچتونو پیشش نزارید ببین واکنشش چیه.اگه ازتون جویا شد که قطعا مایل به نگهداری بچه هست اگه نه که نمیتونه نگه داره .از اون ور هم نتونسته مستقیم بگه.

به هر حال شما خودتون باید از بچتون نگهداری کنیدو انتظاری از کسی نداشته باشید.چون مادرشوهرتون حق خودشو بجا آورده و بچه های خودشو بزرگ کرده و گناه داره تو این سن دوباره بچه داری کنه.

موفق باشید.

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
اوایل پرستار گرفتم رفت تو گوش شوهرم خوند که نه پرستار راه نده خودم چمه میگیرمش فلان منم هر ماه ی مبل ...

من بودم قطعا پرستار میگرفتم 

و جلو شوهرمکمیگفتم مامان میخواد بره سرکار وقت نداره خودش گفته مگه نه مامان تا نتونه دربره 

چقدر بدم میاد بچه میارن میدن اونو اون نگه دارن یا نیار یا مسئولیت کاری ک کردی قبول کن

از اینم بدت میاد که تو زندگیت دخالت میکنن؟ من ماهانه بهش پول میدم در ضمن پرستار هم گرفتم خودش نزاشت به شوهرم گفت نه غریبه راه نده و دختر مردمو دک کرد

از اینم بدت میاد که تو زندگیت دخالت میکنن؟ من ماهانه بهش پول میدم در ضمن پرستار هم گرفتم خودش نزاشت ...

خوب پس چرا نصفه نیمه توضیح میدی ؟ چرا از اول نگفتی پزستار دک کرده؟ اما من بجات باشم بازم میرم پرستار میارم پول میدم به همون منت سرم نباشه از اخرم میگه من بچه فلانی رو بزرگ کردم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من بودم قطعا پرستار میگرفتم  و جلو شوهرمکمیگفتم مامان میخواد بره سرکار وقت نداره خودش گفته مگه ...

الان دیگه اخرای مدارس تموم ک شدن میگم مامان برو سرکار اگه سراغ داری منم فعلا که استراحتم ان شالله از مهر پرستار میگیرم برا دخترم