2777
2789
عنوان

بنظرتون مادر شوهرم هدفی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 35 پست
بابا ی زن سرحالی هست خودش نزاشت پرستار بیاد بهشم ماهانه ی میلیون میدم 

پس حسودیش میشه اولین فرصت با شوهرت حرف بزن تا با مادرشچ حرف بزنه حودتم قاطی نکن هزارتا حرف بزاره روش بین تو و شوهرتو بهم بزنه 

خوب پس چرا نصفه نیمه توضیح میدی ؟ چرا از اول نگفتی پزستار دک کرده؟ اما من بجات باشم بازم میرم پرستار ...

خو اعصابم خرد بخدا من ک دارم پول میدم بهش بعدم اصلااا نیاز مالی ندارن انگار حسودیش میشه سرکارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حسودیش میشه اولین فرصت با شوهرت حرف بزن تا با مادرشچ حرف بزنه حودتم قاطی نکن هزارتا حرف بزاره روش ...

روزی ک پرستار گرفتم بهش گفتم مامان نری به فلانی بگی نه و پرستار ال بل یکساعت نگذشت تو اتاق بودم داشت از تو سالن به شوهرم می‌گفت نه پرستار چیه خودم میگیرم فلان شوهرمم گفت بده مامانم راست میگه پرستار مورد اعتماد نیست الان از دست همشون کلافم اینم مدام میگه کار کار هزار بار بهش گفتم مادر کار برای سن تو آخه چکاری بری ظرفشور رستوران بشی آخه نه مدرکی داری نه هنری

خو اعصابم خرد بخدا من ک دارم پول میدم بهش بعدم اصلااا نیاز مالی ندارن انگار حسودیش میشه سرکارم

عزیزم به (انگارها) اکتفا نکن.یبار همون کاری که گفتم بکنید.یا باهاش مستقیم حرف بزنید.بگید دارم پرستار میگیرم که شما هم دنبال کاراتون باشید.

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
میدم ماهی ی تمن میزارم تو پاکت با اینکه شرایطم داغونه شوهرم سرباز خودم همش قسط 

خوب دیگه چشه ناز میکنه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه