خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وا اینجا یکی بود گفت فولی سایزش ۱۱ بوده دکتر قطع امید کرده گفته دارو هورمونی بخور اینم گفته بیخیال بعد عید شروع میکنم ولی قبل عید حامله شده بود😑😑😑دکترا یچیزی از رو علم میگن به معجزه ایمان داشته باش بعدم فولی ۱۶ خیلی کوچیک نیستاااا متوسطه
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
به قول این دوستمون چرا فولیکول رو اندازه میگیرید؟ اقدام کن بابا
من اصن اندازه نگرفتم هیچ نمیدونم چند بود وبی تو نی نی سایت همه میدونن😐 تازه من عدد بتا هم نگرفتم فقط نوشته بود مثبته ولی تو نی نی سایت عدد بتا میگیرن
بابا سختش میکنید الکی
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰