2777
2789

من سه روز مونده به پریودم از یک هفته قبل دل درد پریودی دارم و داخل واژنم و ببخشید اطراف مقعدم تیر می‌کشه گاهی اوقات و احساس گرما وتب وخستگی وبی حالی دارم والان دوروزه تلخی دهن دارم که نمی‌دونم بخاطر مصرف آلوچه است یا مشکل دیگه پیدا کردم ممکنه بااین علائم باردار باشم یا شروع پریودی بازم 🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم بارداری دقیقا علائم پریوده ولی شدید تر. من بیحالی و کم اشتهایی هم داشتم دهنمم یه طمع فلز مانندی میشد🥴 

انشاالله که بارداری عزیزم استرس نداشته باش تا موعدت صبر کن اگه نشدی بی‌بی بزن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ترشح زیاد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من ی اقدامیم😂

کلا توجه نکن ب علایما ک اگر زبونم لال علایم نی نی نباشه بد میخوره ذوقت

مث من ک دگ تا پریود صبر میکنم میدونم ک پریود میشم و دیگ امیدی نیس

منی ک ی هفته قبل بی بی و شروع میکردم

کلی علایم و سرچ میزدم و..

بیخیال باش تا روحیت و نبازی

خدا بزرگه و مهربون دلت و بصپر ب خودش الهی ک هرچی میخوای بشه

من ی اقدامیم😂 کلا توجه نکن ب علایما ک اگر زبونم لال علایم نی نی نباشه بد میخوره ذوقت مث من ک دگ ت ...

منم از یه هفته قبل اوایل بی بی میزدم دیگه الان دلم نمی‌خواد اصلا بی بی بزنم از منفی متنفرم 

من نزدیک پریودم میل به شیرینیحات دارم ولی اون ماهی که باردار بودم دلم ترشیجات میخواست البته سقط شد و ...

من این علائمم داشتم بجای شیرینی دلم لواشک خواست اون ماه ولی باز پریود شدم 

من ی اقدامیم😂 کلا توجه نکن ب علایما ک اگر زبونم لال علایم نی نی نباشه بد میخوره ذوقت مث من ک دگ ت ...

دقیقا منم اقدامم این ماه کلا خودمو زدم بی‌خیالی و از زندگی لذت میبرم😅😅🤭😆