2777
2789
عنوان

همکلاسی دخترم کلاس اول یچیز زشت تعریف کرده چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 108 پست
جدی نگم معلمش

چرانگی؟؟؟؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اعصابم بهم ریخته از چیزی ک میترسیدم  فکرشم نمیکردم دختر ۷ساله اینقدر پرو باشه

عزیزم یکی دو تا نیستن الان اکثرا تربیتا خوب نیست و گوشی مسئول تربیت بچست 

یه گوشی دست بچه میدن و تمام 

هیچ فایده ای نداره 

پسرم دنیامه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دخترت زیادی خودشو دردگیر تتلو کرده😂 انگار بابای خودش کنار مادرش لخت نمیخابه     ولی ...

گفته تو اینستا دیده ..یا میگه مامانت بی حجابه یا با حجاب مامانت تتلو گوش میده بابات چی 

دخترم گفته نه.

بعدم این حرفو زده 

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من همیشه حساسم نمیزارم دخترم تو اینستا یا چیزایی که بهش ربطی نداره بره...

اصلا حساس نباش.‌تو توی خونه مراقب باش. این تازه روز خوشت هست.پسر من دوم ابتدایی تمام مسئول جنسی رو‌ فهمید. نمیتونی هر روز بجنگی.بعضی از بچه ها مثل بچه ی جاری من موبایل با اینترنت کامل و بدون کنترل در اختیار دارن

اصلا ربطی به عوض کردن میز نداره ، این حرف ها معمولا توی زنگ تفریح زده میشه ، و چقدر هم بده ، توی این سن واقعا این حرفا واسه بچه زوده چون بچه های امروزی به طور خودکار یه هوشیاری عجیبی دارن ..

اول اینکه همیشه با دخترتون صحبت کنید تا صمیمت بینتون به اندازه ی کافی باشه  که وقتی چنین سوال هایی واسش پیش اومد شما خودتون جوابشون رو بدی و ذهنش رو از اون پرت کنی نه اینکه یکی دیگه به این کنجکاویش جواب بده ، سعی کنید مقابل این حرفاش جبهه نگیرید خیلی معمولی اما جدی برخورد کنید .

واقعا خودم خیلی رو این مسائل حساسم اما نمیشه بچه رو تو خونه حبس کرد هرکاری کنیم این چیزها به گوششون میخوره مهم اینه تربیت بچمون به چه صورته

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

چقد بچه داری سختهههههه

خدا به همه پدر مادرا صبر و توان بده

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

دخترتو جوری تربیت کن که این چیزارو گوش نکنه وبه زبون نیاره من به دخترم گفتم هروقت دوستات خواستن حرف بی تربیتی بزنن ازشون دورشو یا بهشون بگو ازاین حرفابدت میاد وگوش نکن 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
گفته تو اینستا دیده ..یا میگه مامانت بی حجابه یا با حجاب مامانت تتلو گوش میده بابات چی  دخترم ...

یا ب دختر خانومت میگی کلا با این دختر همکلام نشه 

یا کلاسشو عوض کن 

موندم دختره بزرگ شه چی میشه اینکه از الان ب فکر اینچیزاست

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
عزیزم یکی دو تا نیستن الان اکثرا تربیتا خوب نیست و گوشی مسئول تربیت بچست  یه گوشی دست بچه میدن ...

دیجیتون میبینه دخترم 

من اصلا خودم خیلی وقته نمیرم اینستا تا حالام نزاشتم دخترم بره ولی یسریا بچشونو راحت میزارن بد نمیدونن من اینجوری نیستم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷