2777
2789
عنوان

همکلاسی دخترم کلاس اول یچیز زشت تعریف کرده چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 108 پست

نتیجه تربیت خانوادشه.در اینجور مواقع متوجه میشیم همه چیز به مرور به همه مربوط میشه حتی تربیت غلط یه بچه دیگه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا برا سن دخترت عادی نیست ...هرچیزی سنی داره ب مدیر بگو...اون بچه اگ خانوادش دوس دارن ذهن بچشون ...

جدی به مدیر بگم به معلم نگم پس

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
ب دخترت بگو هر چیزی ک‌شنیدی . ب زبون نیار حتی برای من . حرف درستی نیس . و فلان ای حرفا . چون اول و ا ...

چرا به من نگه یادش دادم هر چی میشه بیاد بهم بگه خودش اومد گفت دوستم حرفای ترسناک میزنه گفتم چی...گفت گفته تتلو فلان

جدی نگم معلمش

والا به نظرم شرایط سخت شده 

اان بچه ها همه چی می دونن

فرض بر این بزاریم شما بگی 

یعنی دیگه از جای دیگه نمی شنوه 

منم مذهبی ام اما واقعا جامعه داره سمتی میره که ما ها دوست نداریم 

کاری هم نمی تونیم کنیم 

متاسفانه هرچقدرم تلاشتو‌بکنی دخترتو درست تربیت کنی بازم یه عده که فقط بلدن بزان گند میزنن به تربیتتون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
الان کار درست چیه نه به معلم بگم جاشونو عوض کنه نزاره باهم باشن

بنظرم به دخترت بگو ممکن خیلی حرفا بشنوه ویا ببینه ولی همه چیز مناسب خانواده ما نیست که انجام بدیم یا به زبون بیاریم.ولی خوب بهتره دخترتون از اون دختربچه دور کنید،حالا با جابجا کردن جاش یا قطع دوستیش با اون دختر.

همون معلم یا مدیر بگو با والدین اون بچه حرف بزنن والا دوره ای نیست ک شل بگیری  

زنگ بزنم یا حضوری برم بگم و جزییاتم بگم؟

بنظرم به دخترت بگو ممکن خیلی حرفا بشنوه ویا ببینه ولی همه چیز مناسب خانواده ما نیست که انجام بدیم یا ...

اعصابم بهم ریخته از چیزی ک میترسیدم 

فکرشم نمیکردم دختر ۷ساله اینقدر پرو باشه 

متاسفانه هرچقدرم تلاشتو‌بکنی دخترتو درست تربیت کنی بازم یه عده که فقط بلدن بزان گند میزنن به تربیتتو ...

اره بخدا الان بنظرتون زنگ بزنم معلمش یا صبح برم حضوری بگم

اره بخدا الان بنظرتون زنگ بزنم معلمش یا صبح برم حضوری بگم

بزار اگه تکرار کرد برو بگو 

سال دیگه هم یه جای دیگه اسمشو بنویس تا با این صمیمی نشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨