2777
2789

فقط نوشتم برای بارداری چهارم اقدام کردم و مثل کسی که بچه نداره استرس دارم نگیره

نمیدونم چرا جو اینجا همچینه

بعد گفتم از برکت بچه سومم ارشد قبول شدم و الان ارشد میخونم دروغگویی ام بهم بستن😐😕

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

من خیلی اینجا نمیام و فقط وقتایی که اقدامم یا باردارم میام 

جو اینجا همیشه اینجوریه؟ 

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یکم باورا ضعیفه اینجا شما ببخش ب برکت روی بچه سوم قبول ندارن خب عزیزم راستشو بگو پولداری و پرستار لچه داری

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

منم بچه ی سومو باردارم و قطعا با شوهرم قصد داریم برا چهارمی هم اقدام کنیم

نه به کسی مربوطه و نه کسی میخواد خرج بچه هامو بده و نه کسی میخواد تو بزرگ کردنشون بهم کمک کنه و...

اشتباه کردی اینجا بیان کردی

متاسفانه یه عده به اصطلاح روشن فکر میریزن سر آدمو چرت و پرت تحویل میدن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
شوهرت چیکارس؟ خوشبحالت حتما خیلی پولداری 

مهندسه و تو یه اداره کارمنده

وضع مالی خانواده هامونم خوب بوده و از همین الان ارثمون رو دادن

همیشه میگن سرتون تو کار خودتون باشه و ب زندگی مردم کار نگیرید ولی پای عمل ک میرسه هیشکی مث حرفلش نیس ...

چطور کار نداشته باشیم ؟ همین تاپیک بغلی یکی کفت دوچرخه بچشو فروخته چون پول لازم داشته بچشم گریه میکنه هر شب .  چطور کار نداشته باشیم ؟ من نتونستم تحمل کنم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .