2777
2789
عنوان

نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم اما قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 71 پست
عزیزم منم شرایط مالیم اوکیه و مجردم ولی بچه فقط شرایط مالی نیست.ان شاءالله موفق باشید

قطعا همینطوره

منم چون اینجا سریع میگن بچه تامین مالی ام میخواد گفتم که شزایط مالیشو داریم که نگران نشن

خداروشکر به واسطه ی رشته م سعی کردم ازش کمک بگیرم شرایط روحیمم فراهم کنم

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست عزیزم  مهم خودتی و حال خوشت الحمدالله که خداوند باز هم در رحمتش رو به روتون باز کرده ...

خیلی ممنونم

واقعا همیشه دعا میکنم خدا برای همه ی منتظرا اینو بخواد که طعم مادری رو بچشن

امیدوارم خبر دنیا اومدن نی نی شما هم به گوشم برسه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
بچه های من ارومن ولی بریز بپاش زیاد میکنن

وای اونو که همه ی بچه ها دارن

دیوارای خونه ی مون رو تازه رنگ کردیم

ولی بازم از دست فسقلی ها شده دفتر نقاشی😁😅

خیلی ممنونم واقعا همیشه دعا میکنم خدا برای همه ی منتظرا اینو بخواد که طعم مادری رو بچشن امیدوارم خ ...

فدات بشم عزیزدلم، ممنونم. منم برای مادرای نمونه ای مثل شما آرزوی موفقیت بیش از پیش میکنم.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

وای عزیزم چقد خوشحال شدم بالاخره یکی دیدم مث خودم بچه زیاد دوس داره منم عاشق بچه ام اما شوهرم فعلا نمیخاد دقیقا منم چهارتا دوس دارم ولی هنوز یکیشم ندارم ...شما طبیعی زایمان کردی ؟شکم نیوردی ؟هیکلت مثل قبل زایمانع؟یه سوال دیگه چطوری درس خوندی با بچه ی کوچیک‌میشه کامل بهم توضیح بدی چون منم دلم میخاد برم دانشگاه میخام ببینم یه روزی بچه دار شم میتونم یا نه 

نگران جو اینجا نباش دوستم

آفرین بهت که به عنوان یه زن معنی واقعی زن زندگی آزادی رو داری نشون میدی آفرین بهت خدا بهت قوت و قدرت بده ایشاالله . واقعا آزادی معنای دیگر اسیر بودن در بند خانواده و عشق به همسر و بچه داریست 

چقد باشکوهی میشه واسه من ویژه دعا کنی

وای عزیزم چقد خوشحال شدم بالاخره یکی دیدم مث خودم بچه زیاد دوس داره منم عاشق بچه ام اما شوهرم فعلا ن ...

بله طبیعی زایمان کردم

من قبل بارداریم و اول ازدواجم خیلی خیلی چاق شدم

و همین چاق شدنم و بعدش لاغر کردنم باعث شد اندامم بهم بریزه و شکمم شل بشه

بعدشم که باردار شدم و این تشدید شد بالاخره هرچیزی تبعاتی داره

برای درس خوندنم من با روش خواب طلایی نوزاد ساعت خواب بچه هامو تنظیم کردم(البته در کل بچه هام عالی نبودن اما خیلی بد قلق هم نبودن و بچه با بچه فزق داره) و تا همین الان که بزرگه شش سالشه قبل ساعت ۹میخوابن و صبح زود بیدار میشن و منم از بعد خوابشون تا حدود ۱۲ درس میخونم

برای ساعتایی که کلاس دارمم با یه پرستار هماهنگ کردم و الان که ارشدم و هفته ای دوباررکلاس دارم دوبار در هفته میان پیش بچه هام که من برم کلاس

نگران جو اینجا نباش دوستم آفرین بهت که به عنوان یه زن معنی واقعی زن زندگی آزادی رو داری نشون میدی آ ...

قابل انقد تعریف نبودم ممنونم ازتون

اگه لایق باشم دعاگو هستم

شماهم برای من دعا کنید❤