2777
2789
عنوان

نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم اما قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 71 پست

مهم نیست عزیزم 

مهم خودتی و حال خوشت

الحمدالله که خداوند باز هم در رحمتش رو به روتون باز کرده 

برای منم دعا کن لطفا، خیلی خیلی دعا کن.  من ۸ ساله ازدواح کردم و ۶تا سقط داشتم و هنوز مامان نشدم. از خدا برامون طلب خیر و خوشی کن. خواهرم و داییام رو هم دعا کن، اونا هم نینی میخوان اگر خداوند صلاح میدونه. از خدا برای همه منتظرا طلب فرزندان سالم و صالح و عاقبت بخیر بکن همراه با خیر و صلاح خودش. خدا بچه هاتو برات حفظ کنه مامان قشنگ🥰

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
منم بچه ی سومو باردارم و قطعا با شوهرم قصد داریم برا چهارمی هم اقدام کنیم نه به کسی مربوطه و نه کسی ...

کمکی داری برای نگهداریشون؟ من دوتا کوچولو دارم پدرمو دراوردن

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکم باورا ضعیفه اینجا شما ببخش ب برکت روی بچه سوم قبول ندارن خب عزیزم راستشو بگو پولداری و پرستار ...

روزایی که میرم دانشگاه پرستار میاد پیش بچه هام

ولی تو شهر ما هزینه ی پرستار مثل تهران بالا نیست

دو روز در هفته میاد و ماهی یه تومن میگیره

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

اینکه جیزی نیس

من توی واقعیت یه خانم دیدم ۴ تا بچه ی ۱۱ تا ۳ ساله داره و پنجمی رو هم حاملس😬

جلوی خودمم پاشد یکی از بچه هاشو کتک زد چون با داداشش دعوا میکرد.

اون یکیو هم نیشگون گرفت.

دوتای دیگه هم از ترس جیک نمیزدن

گفت یه سگ هاسکی هم تو خونه داره...

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
روزایی که میرم دانشگاه پرستار میاد پیش بچه هام ولی تو شهر ما هزینه ی پرستار مثل تهران بالا نیست دو ...

بهرحال عزیزدلم کمک داری ی منشا حمایت گرته حالا چ مالی چه عاطفی پایدار و خوشبخت باشین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ربطش چیه؟ 

ربطش اینه که  ما دلسوزا نمیتونیم تحمل کنیم بچه ای به دنیا بیاد و در عذاب زندگی کنه . فرق نداره روحی روانی باشه . یا بی پولی .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چطور کار نداشته باشیم ؟ همین تاپیک بغلی یکی کفت دوچرخه بچشو فروخته چون پول لازم داشته بچشم گریه میکن ...

شما دستگاه جلوگیری از بارداری هسی؟یا مربوط ب شغلتونه؟

ما مسئول کار بقیه ایم؟لابد در خودش میبینه ک میاره هرچند کلا مخالف فرزند اوری ام اما چه میشه کرد

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
اسی یه سوال ماشالله بهت عزیزم.بچه هات ارومن خدایی؟ 

نه خیلی شلوغن نه زیادی آروم

ولی چون خودم مشاور هستم خدایی خیلی از راهکارهای تربیت فرزند رو روشون پیاده کردم😁😅

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
اینکه جیزی نیس من توی واقعیت یه خانم دیدم ۴ تا بچه ی ۱۱ تا ۳ ساله داره و پنجمی رو هم حاملس😬 جلوی ...

دوست خواهر منم متولد ۶۸ چهارتا بچه داره

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

منم بچه ی سومو باردارم و قطعا با شوهرم قصد داریم برا چهارمی هم اقدام کنیم نه به کسی مربوطه و نه کسی ...

به به. الهی مبارکتون باشه،  تو رو خدا دعا واسه منتظرا فراموشتون نشه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن