2777
2789
عنوان

نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم اما قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 71 پست
شما دستگاه جلوگیری از بارداری هسی؟یا مربوط ب شغلتونه؟ ما مسئول کار بقیه ایم؟لابد در خودش میبینه ک م ...

چرا مخالفی؟ بچه که خوبه. منم دوتا فسقلیشو دارم

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

خوب حالا چرا فقط برا اقداماتت میای تاپیک میزنی 

تاپیک نمیزنم 

امشب استرس گرفته بودم زدم

موقع اقدامام میام اینجا رو میخونم و با بچه های اقدامی تو وات گروه میزنیم

این اولین بار بود تاپیک زدم

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکی داری برای نگهداریشون؟ من دوتا کوچولو دارم پدرمو دراوردن

نه عزیزم

اتفاقا خیلی دست تنهام و شوهرمم صبح تا شب سرکاره و ساعت کاریش زیاده

اما نمیدونم حالا یا بچه هام آرومن یا خودم خیلی سخت نمیگیرم ولی اصلا اذیت نیستم مگر در مواردی که خدایی نکرده مریض میشن

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
نه خیلی شلوغن نه زیادی آروم ولی چون خودم مشاور هستم خدایی خیلی از راهکارهای تربیت فرزند رو روشون پی ...

پس آفرین بهت مادر نمونه .خدا شمارو واسه بچه هات نگه داره 

نه عزیزم اتفاقا خیلی دست تنهام و شوهرمم صبح تا شب سرکاره و ساعت کاریش زیاده اما نمیدونم حالا یا بچ ...

بچه های من ارومن ولی بریز بپاش زیاد میکنن

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

شما دستگاه جلوگیری از بارداری هسی؟یا مربوط ب شغلتونه؟ ما مسئول کار بقیه ایم؟لابد در خودش میبینه ک م ...

اخه یکی رو دیدم از دوستامه . بچش سو تغذیه داشت . ماشین اسباب بازی میخداست نداشتن بخرن براش . و خیلی وضعیت خودشون داغون بود. دل ادم کباب میشد برای بچش.

بهش گفتم دستگاه ضد بارداری استفاده کن تا باردار نشی .‌چون حتی نمیتونیدغذا و پوشاک این بچه اولتونو برسونید .

گفتش خودمو ببندم ؟ نمیتونم که . بچه دوم رو هم اورد.

واقعا خودشون مهم نیستن . دلم ادم برای بچه ها میسوزه . تو ببینی  دلت نمیسوزه ؟ ناراحتونمیشی بچه ای گشنه بخوابه شبا ؟  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .