2777
2789
عنوان

نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم اما قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 71 پست
اینکه جیزی نیس من توی واقعیت یه خانم دیدم ۴ تا بچه ی ۱۱ تا ۳ ساله داره و پنجمی رو هم حاملس😬 جلوی ...

اینجوری گفتن تو این تاپیک انگار به آدم القا میشه که هرکی بچه زیاد داره اینجوری با بچه هاش رفتار میکنه

و خب منی که نمیگم بچه هامو دعوا نکردم تا حالا ولی کتک زدن رو به هیچ عنوان قبول ندارم و انجام ندادم بهم برمیخوره اینجوری گفته بشه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال عزیزدلم کمک داری ی منشا حمایت گرته حالا چ مالی چه عاطفی پایدار و خوشبخت باشین

بله

اصلا نخواستم خودمو ابرقهرمان نشون بدم و بگم بی کمک و بی توان سه تا بچه دارم

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
سلام ‌میشه بپرسم علت سقطتون چیه .رفتین دکتر

سلام گلم، آره رفتم و همه آزمایش‌ها رو دادیم و درظاهر مشکلی نیست. فعلا خواست خدا نبوده عزیزدلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
بچه های من ارومن ولی بریز بپاش زیاد میکنن

اونو که برا منم دارن

مخصوصا پسرم

کل خونرو کن فیکون میکنه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
اینجوری گفتن تو این تاپیک انگار به آدم القا میشه که هرکی بچه زیاد داره اینجوری با بچه هاش رفتار میکن ...

وا چه ربطی داره عزیزم

من که درباره ی شما نگفتم که بهتون بر بخوره.

من درباره ی یکی دیگه حرف زدم و هیچ جا نگفتم هرکی بچه زیاد داره با بچه هاش اینجوری میکنه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
چرا خیلی ناراحت میشم. ولی میبینی خودت که مردم حرف گوش نمیدن.

آره  اصلا گوش نمیدن . واسه همین میگم  دارید پولدارید زیاد و از لحاظ روحی و روانی آرام  هستید بچه بیارید .

ندارید کلا بچه نیارید ‌. چون واقعا بچه هامعصومن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای اینا بدن خودشون براشون مهم نیس انقد میزان تو سن کم

والا خودش که میگفت همه ی لثه و دندوناش داغون شدن. موهاش ریخته و یه سری چیز دیگه که یادم نیس.

بعد از زایمانش میخواد بره دندوناشو درست کنه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
منم چهار بار سقط داشتم .مشکل ایمنی  داشتم

الان بچه داری دیگه بسلامتی؟ به من گفته مشکل ایمنی هم ندارم، شما تهرانی؟ برای رفع مشکلت چی مصرف کردی گلم؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
وا چه ربطی داره عزیزم من که درباره ی شما نگفتم که بهتون بر بخوره. من درباره ی یکی دیگه حرف زدم و ه ...

ممنونم میبخشید

برداشت من اشتباه بوده❤