2777
2789
عنوان

باهمسرم توی دوران عقدیم که واسطه فرستاد برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ادمای کثیف و حال بهم زنی مطمئن باش تاوان میده یه دخترو دوساله درگیر و معطل گذاشته ، اما اینم ...

همین هرجور حساب میکنم نمتونم ببخشم . ولی اصلا انگار ادب نمیشه با هیچ چیزی . 

شما اسباباتو بردار جونتون آزاد کن فرار کن😐 چندرغاز همچین آدمایی رو ول‌کن فقط پاشونو ببر از زندگیت&n ...

اصلا پولش مهم نیست یه وقتا یه زخمی میخوری تا اون زخم تو جون اون ادم نندازی اروم نمیشی من طلاق حالم خوب نمیکن دوست دارم اذیت بشه حتی اگر خودمم له بشم زیر این زندگی

همین هرجور حساب میکنم نمتونم ببخشم . ولی اصلا انگار ادب نمیشه با هیچ چیزی . 

چون پرروئه تورو ضعیف گیر اورده تو پرروتر باش ، با چندتا وکیل مشورت کن و مراجع قضایی  حالشو بگیر تا  ب گریه ببفته

یه وکیل هست به اسم رویا علیزاده ( Mylawcafe ) من پیج اینستاگرامشو دنبال میکنم 

همه چیزو واضح و شفاف توضیح داده

ازش مشاوره بگیر

جواب سوالاتو میده

پیجشو دنبال کن تمام مراحل طلاق و مهریه و … توضیح داده 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
اصلا پولش مهم نیست یه وقتا یه زخمی میخوری تا اون زخم تو جون اون ادم نندازی اروم نمیشی من طلاق حالم خ ...

چوب خدا صدا نداره ،اگه بی دلیل تصمیم به همچین کاری گرفته حتما زیانشو خواهد دید مطمین باش 

اصلا پولش مهم نیست یه وقتا یه زخمی میخوری تا اون زخم تو جون اون ادم نندازی اروم نمیشی من طلاق حالم خ ...

بعدا از این تصمیمت پشیمون میشی 

اون اینقدر بیخیال بوده که قسط بندی کرده پس زخمی بهش نزدی 

آدمی که رها میکنه و راحت میشه هیچوقت پشیمون نمیشه

سرچی اینجوری کرد؟

ما دوتا شهر جدا هستیم سرجمع بعد عقد ۳بار خودم رفتم دیدنش . وبعد خونه بابام ک بودم واسطه زنگ زد برا طلاق و من مات مبهوت که چه کردم چیشد عیبم چی بود خدا برا کسی نخات . تحقیر میشی  ولی خداروشکر من با مشاور ه اکی شدم ولی زخمم هنوز جاش هست نمتونم بگذرم

بعدا از این تصمیمت پشیمون میشی  اون اینقدر بیخیال بوده که قسط بندی کرده پس زخمی بهش نزدی  ...

تنها پشیمونم تو زندگی اینه که ببخشم بدون اینکه روحم التیام پیدا کرده مثل این میمونه که زخمی ک بازه رو با یه دستمال موقتی پنسمان کنی . 

چوب خدا صدا نداره ،اگه بی دلیل تصمیم به همچین کاری گرفته حتما زیانشو خواهد دید مطمین باش 

امیدوارم . خودشون اصرار داشتن ب عقد سریع حتی من خرید عقد ام نداشتم خودم و خانوادم همچی محیا کردیم