2777
2789
عنوان

باهمسرم توی دوران عقدیم که واسطه فرستاد برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 56 پست
ول کن،الان برای چی ناراحتی،خوشحال باش قبل جشن عروسی خودشون و نشون دادن،والا جای شکر داره تو عقد بهم ...

نه خداروشکر بازم .ولی خوب اصلا نرمال نیست که بدونم دقیقا چی میخات 

نه خداروشکر بازم .ولی خوب اصلا نرمال نیست که بدونم دقیقا چی میخات 

خانواده اونجوری ک بچه ننه باشه و همش بخان همه چیز تو کنترل خودشون باشه اصلا اصلا اصلا بدرد زندگی مشترک نمیخوره،تو اینجور فک کن و مریضی روحی روانی دارن ک بدتر از هر نوع سرطانه،و از خدا ممنون باش نجاتت داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑 عمرتو هدر نده  من خواهرانه دارم بهت میگم وگرنه برام سود و زیان نداره  اینقدر تو ...

عزیزم وکیل پرونده طلاق حداقل مبلغ ۲۰ م میگیره ک اونم هزینه به اضافه هزینه دادرسی  و غیره  کلا دوسر باخت

خانواده اونجوری ک بچه ننه باشه و همش بخان همه چیز تو کنترل خودشون باشه اصلا اصلا اصلا بدرد زندگی مشت ...

مرسی عزیزم .بابت انرژی + ات امیدوارم . این انرژی مثبت  وارد زندگی خودتم بشه❤🎈

مرسی عزیزم .بابت انرژی + ات امیدوارم . این انرژی مثبت  وارد زندگی خودتم بشه❤🎈

قربونت گل جان،اگه اسمش از شناسنامت پاک میشه غصه هیچی نخور،خوشحال باش و ب همه بگو سر بچه ننه بودنش نخواستم عمرم و هدر کنم

بنظر خانواده آرومی داری و خودتم دختر سرب زیر و آرومی باشی،مطمئن باش خواستگار خوب برات میاد

قربانت عزیزم .خوبی در وجود خودت که منعکس شده . واقعا الان تنها درسی ک گرفتم اینکه  ازدواج همچیز نیست الویت های دیگه ام میشه داشت .کاش جامعه امون اینقدر اکی بشه که هر خانمی بخوات بدون ازدواج مسیرش ادامه بده توی هیچ اجبار زبانی قرار نده که فقط یه نوع رفع تکلیف باشه برای رهایی از حرف ها و بیفته تو دام ادم های نانجیب 

[QUOTE=289758510]قربانت عزیزم .خوبی در وجود خودت که منعکس شده . واقعا الان تنها درسی ک گرفتم 

آفرین همیشه واقع بین باش،من اینجوریم ک هر اتفاقی میفته چند سال بعدش و میبینم الانم بنظرم اتفاق خوبه برا شما افتاده،فقط نذار از خوب بودنتون سواستفاده کنن،همون موقع ک واسطه فرستادن شما باید میگفاید ماک طلاق نمیخواییم شما میخایید پس شما اقدام کنید اینقد این حرف و میگفتین تا خودشون اقدام کنن ن ک تو حیاط دادگاه بدا شما خط و نشون بکشه داخل جلسه دادگاه بگه من زن و زندگیم و دوست دارم،معذرت میخام ولی اون حیوون و ادب کن

پیش قسط ۱ سالانه ۱ .وضع خودش که ن ولی پدرش خیلی اکی .

سلام خوبی، عزیزم چقدر مشکل من و شما شبیه به هم، ماهم از دوتا شهر ایم

دقیقا منم پارسال عقد کردم یکماه بعد  پسره گذاشت رفت مهریه اجرا گذاشتم شد یدونه پیش قسط سالی هم یدونه پرداخت کنه اعتراض زدم فایده نداشت الان نفقه درخواست دادم اونو محکوم شد بده، میگه طلاق نمیدم مهریه خواستی منم کوتاه نیومدم گفتم نده مهم نیس 

ولی داغونم یکساله ناراحتی میکشم آبروم جلو فامیل و همه رفته