2777
2789
عنوان

خوشبحال پدر دار ها....!

483 بازدید | 54 پست

خیلی از بچگی حسرتشو خوردم ، پدری نکرد برام ، همیشه من تلاش کردم دوستم داشته باشه ، من بچه اش بودم ولی من بزرگتری میکردم من میبخشیدم من کوتاه میومدم من گذشت میکردم تا به هر نحوی شده دوستم داشته باشه.....بیست سالمه ولی هنوز دنبال توجه و محبتشم اون بدش میاد ازم....من پدر میخام میخام تکیه گاهک باشه میخوام دلم به بایام گرم باشه ، اون بهم گفت تو هیچی نیستی ، چرا خودتو نمیکشی چرا زنده ای ، هیچ ارزشی نداری ، هیچ گ.......:ه.......:ی نیستی ، قلیم خورد نشه اونوخ ینظرتون؟؟؟؟؟

بیا بغلم 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من تا بهم حرفی میزد من بهش میگفتم گوه نخور 😂😐 کلا خیلی ازش کتک خوردم و اونقدر گاهی بد اخلاق ...

ولی من همیشه احترامشو نگه داشتم همیشه تو جمع جرف کیزد نگاهش میکردم وقتی کارای لجبازامه میکرد بقیه باهاش دعوا میکردم من با گفتگو و صحبت ازش انتقاد میکردم... و دقیقا از من بیشتر از همه متنفره  

اما من ازین خوشالم اونه ک محبت منو از دست میده نه من

خوشالم ک من درست رفتار مزدم 

خوشالم ک کیتونم با کینه نداشتن ازش برا یچه خام در اسنده پدر ولقعی انتخاب کنم

تو هم کینه شو بریز دور 

کسنه خودتو خفه میکنه

بابای من تا بهم حرفی میزد من بهش میگفتم گوه نخور 😂😐 کلا خیلی ازش کتک خوردم و اونقدر گاهی بد اخلاق ...

من ی دایی دارم پدر که چه عرض کنم فرشتس این بشر خیییلی به دختر داییم حسودیم میشه وقتی قربون صدقش میره و بغلش میگیره وجودم پر از حسرت و خلا میشه💔

منم دیگه بریدم هر روز بیشتر دارم نسبت بهش بیحس میشم هر زخم زبونی که تو شرایط بدم بهم میزنه دردش از ...

خیلی خیلی خیلیییی بدش اینه ازش انتظار جمایت و بزرگترس داری 

اومدمممم مهربون

:)))

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L