2777
2789
عنوان

پیام نوری ها یا دانشگاه آزادیا یه لحظه میاین لطفا 🙏❤

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست
انقد حفظی ها زیادن که نمیتونم به دروسی مثل مثل فنون و ریاضی و ادبیات برسم  پولشم دادم نمیتونم ...

شما هم انسانی هستین ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یک انسانی پاره 😂😂 دروس های که زیاد حفظی نیستن رو نتونستم بخونم خیلی سختن  میخوام بندازم ...

داستان من طولانی

خیلی درس خون بودم به طوری که همه میگفتن حتما برو ریاضی 

تو می تونی ، از دوره ابتدایی به کتاب های اجتماعی خیلی علاقه داشتم و دوس داشتم انسانی بخونم 

ولی به خاطر حرف دیگران ریاضی رو انتخاب کردم 

البته برگه هدایت تحصیلی هم بی تاثیر نبود 

اولویت اولم ریاضی بود ، این شد که ریاضی  رو انتخاب کردم 

ولی از سال سوم دیگه کم آوردم 

خرداد ۹۵ باید دیپلم میگرفتم که ۴ تا مردودی آوردم 

۹۷‌بلاخره دیپلم رو گرفتم از مدرسه بزرگسالان

بدون پیش دانشگاهی کاردانی دانشگاه آزاد ثبت نام کردم

بعد از دو ترم اوایل کرونا انصراف دادم 

از تابستون پارسال برای انسانی اقدام کردم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
داستان من طولانی خیلی درس خون بودم به طوری که همه میگفتن حتما برو ریاضی  تو می تونی ، از دوره ...

کار خوبی کردی گلم 

منم رشتمو خیلی دوست دارم و خوشحالم اومدم انسانی ولی بخاطر دلایلی نتونستم خیلی خوب درس بخونم مخصوصا ریاضی و فنون 

چه دروسی انداختی شهریور؟ 

خرداد چ امتحاناتی داری؟

کار خوبی کردی گلم  منم رشتمو خیلی دوست دارم و خوشحالم اومدم انسانی ولی بخاطر دلایلی نتونستم خی ...

زبان ...عربی ....علوم فنون ...ادبیات 

بقیه خرداد

من به خاطر مشغله کاری نتونستم تموم کنم 

زبان ...عربی ....علوم فنون ...ادبیات  بقیه خرداد من به خاطر مشغله کاری نتونستم تموم کنم

بیا فنون و ادبیات رو باهم بخونیم نمرمون بالا بشه 

منم همینطور بخاطر شغلم و شکست عاطفی و... نتونستم عملکرد خوبی داشته باشم فنون و ادبیات رو میای باهم واسه شهریور بخونیم ؟

بیا فنون و ادبیات رو باهم بخونیم نمرمون بالا بشه  منم همینطور بخاطر شغلم و شکست عاطفی و... نتو ...

باشه اگه قسمت شد با هم می خونیم 

بیا فنون و ادبیات رو باهم بخونیم نمرمون بالا بشه  منم همینطور بخاطر شغلم و شکست عاطفی و... نتو ...

داستان تحصیلی شما چیه ؟

داستان تحصیلی شما چیه ؟

من عزیزم خیلی درس خون بودم 

سال ۱۲ یه مشکل پزشکی واسم پیش اومد دیگه ول کردم درسو 

بعدش گفتم حیفه من ک شغل دارم بذار مدرک بگیرم دانشگاه بخونم سواد و بهره علمیم بره بالا 

روانشناسی هم علاقه دارم میخوام بخونمش

امسال خیلی سخت میگذره واقعا خسته کنندس دوست دارم زودتر دیپلم بگیرم تموم شه بره ولی خب این وسط کلی ماجرا پیش اومد یه مدت افسردگی گرفتم کارم گریه شده بود با کمک تراپیست و دوستام یکمی سرحال شدم و حالا هم که چیزی نمونده به امتحانات و حس میکنم وقتمو تلف کردم کاش زودتر درسامو جمع میکردم خرداد دیپلم میگرفتم 

من عزیزم خیلی درس خون بودم  سال ۱۲ یه مشکل پزشکی واسم پیش اومد دیگه ول کردم درسو  بعدش گ ...

چن سالتونه ؟

۲۱

کدوم سال 

دوازدهم بودین ؟