2777
2789
عنوان

اقدام کردم و مثل کسایی که بچه اولشونه استرس دارم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2646 بازدید | 116 پست
فاصله ی بچه هام زیاد نیست و همه شونم خودخواسته و با برنامه ریزی بودن اولی تیرماه شش ساله میشه دومی ...

عزیزم منم قراره این ماه انتقال جنین انجام بدم برای منم دعاکن مثل خودتون مادربشم🥰😍

یعنی جفتمون این ماه مثبت بشیم😍🥰

به زودی منم مامان میشم😍
طبق چکاپ های سالانه م فعلا مشکلی ندارم الحمدالله ده سال دیگه ام نباشه ان شاءالله تو کشورای دیگه تح ...

خدا حفظتون کنه عزیزم ..جنسیت بچه های گلت رو هم بگو

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه در این حد مایه دار هم تو این سایت هست؟

وای فقط امضات🤣🤣🤣

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
مگه در این حد مایه دار هم تو این سایت هست؟

بعضیا برا بچه اوردن زیاد نیاز به پول ندارن .....

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
قرار نیست تا ابد تو این دنیا بمونن بعدش میرن جایی که اگر انسان های خوبی باشن خوبی بسیار میبینن

یاخدا چ تفکرات سمی دارین

حرف زیاده

ولی چیزی نمیگم چون با حرفای من شما قانع نمیشین

منم با حرفای شما قانع نمیشم

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
خوبی عزیزم ؟

ن دیگه اینم سواله مگه🧃

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
فاصله ی بچه هام زیاد نیست و همه شونم خودخواسته و با برنامه ریزی بودن اولی تیرماه شش ساله میشه دومی ...

خدایی داری شوخی میکنی دیگه؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘