2777
2789

بچه چهار سال و نیمه زیاد مریض میشه وقتی مریض میشه حال روحیم خراب میشه نگران میشم با یه آب ریزش بینی ساده داغون میشم توان هیچ کاری رو ندارم مضطرب میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم از بس حالم بد میشد ترجیح میدادم از آدما دور نگهش دارم تا مریض نشه. جدیدا زدم به حال بیخیالی. دیگه همه جا میبرم بچه رو و تو همه ی جمعا رفت و آمد میکنم. از وقتی این کارو کردم مریض نشده بدنش مقاوم تر شده

منم اینطوری بودم با اینکه بچه دومه وباید یکم استرسم کمتر شه همونه اما الان رو خودم کار کردم مث قبل نیستم قبلا اگه بچم مریض میشد و تب میکرد تا خود صب بالا سرش مینشستم ولی الان حساسیتم و کمتر کردم میدونم تب خطرناکه ولی دارو و میدم و میخوابم شب هم بیدار میشم چک میکنم اینطور خیلی راحت شدم یا در طول روز دیگه نمیشینم غصهی اینکه چرا اب ریزش بینی داره یا چرا مریضه و از این سوالای اعصاب خراب کنی

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
چوری بی خیال میشین

فعلا که شدم ولی نه زیاد چون به شدت عصبی میشدم وقتی میدیدم بچه هام مریض میشن انگار دنیا به اخر رسیده وقتی میدیدم یکی از بچه هام سرفه یا اب ریزش بینی یا تب کنه خیلی حس بدی داشتم الان که تاپیکت و دیدم یاد حس های بد اون دوران افتادم😪

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭