2777
2789

وسواس من در مورد بیماری یعنی به بدترینا فکر میکنم حالم بده داغونم دارو روم اثر نداره به مرحله وایسا دنیا من میخوام پیاده شم رسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرسیم منم از این مشکلم خسته شدم من از دکتر رفتن میترسم حتی بچه هامو میبرم دکتر استرس میگیرم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

سلام خوبی عزیزم 😘 تاپیکتو خوندم منم مثل خودت بودم ثانیه ایی وسواس فکری ولم نمی‌کرد دکتر هم رفتم دارو خوردم بدتر شدم. تا اینکه بالاخره راهشو پیدا کردم بعد یک عمر خوب شدم بالاخره . ببین اول بهت بگم چرا وسواس فکری داری چون مغزت هورمون سروتونین ترشح نمیکنه .حالا باید چیکار کنی ؟ یک روز در میون نیم ساعت تو خونه ورزش و تحرک و .... داشته باشی . حتما حتما .اگه بتونی موز تو برنامه غذاییت بزاری سرشار از سروتونین . تو فکر کن پول دارو داری میدی به موز . بگیر بخور روزی یدونه. ویتامین دی حتما از آفتاب بگیر روزی یک ربع . اینم رو وسواس فکری تاثیر داره اصلا هم سعی نکن جلو فکراتو بگیر فقط همینا رو انجام بده به یک ماه که برسه خوب میشی اصلا دیگه حسش نمیاد که به افکارت فکر کنی . خوب میشییییی بهت قول میدم من امتحان کردم 💓🖐️

منم خیلی استرسیم منم از این مشکلم خسته شدم من از دکتر رفتن میترسم حتی بچه هامو میبرم دکتر استرس میگی ...

وای امان که ادم میترسه بگن یه چیزیشون منم همینم یعدم میبرم مگه اروم میشه فکر میکنه نکنه درست تشخیص نداده یه چیزیشون باشه

وای فقط دوزاش میره بالاتر تا کی کاش اقلا چنددوقت بهتر میشدم نمیشه من همونم که هسم

درکنارش روانشناس هم برین و اینکه به فعالیت مورد علاقت سرگرم بشو.ورزش و خوردن میوه ها هم فراموش نشه. بعد یه مدت دوزش کم میشه.یکی از نزدیکانم مبتلاست. اگر سر خود قطعش کنی.حالت بد میشه و دکتر دوزش رو زیاد میکنه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ