2777
2789
عنوان

طلاهام غیب شده خیلی عجیبه برام😭

2511 بازدید | 80 پست

سلام. 

بچهایه اتفاق عجیب افتاده برام.. 

من شمش وزنجیرم پیش بقیه طلاهام توی جعبه توی کمد بود. برج 10 پارسال رفتم طلاهاما قیمت کردم بعدگذاشتمشون توی جعبه و دیگه دستشون هم نزدم.. چون شمش وزنجیرم قفلش هم خراب شده بود دیگه ازجعبه بیرون نیاوردم. . حلقه ازدواجمم برام تنگ شده بود دوماه پیش انداختمش توی جعبه... 

پریروز رفتم سر جعبه دیدم همه طلاهام هست بجز این شمش وزنجیر وحلقه ازدواجم.. آدم سربه هوایی نیستم ک بگم گم کردم. توی خونمم رفت وامدی نیست ک بگم کسی برداشته اخه اگرکسی میخاست برداره همه طلاهارا برمیداشت... 

دوروزه باشوهرم همه جای خونه را گشتیم. نیست که نیست. کامل غیب شدند. واقعانمیدونم چکارکنم😭

شاید همسرت بی خبر برده فروخته 

من سر خودم اومده که میگم🌝

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت فروخته ....بهت نخواسته بگه گیر گرفت داشته نخواسته بگه مگه میشه ن کسی آمده ن دزدی ن چیزی الکی گم بشه ...

زندگی زود گذر است ....اما تو زندگی کن ...تا توان داری..خوب باش ...بدون دروغ ..بدون کلک ...