2777
2789
عنوان

از من بدبخت تر هم وجود داره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 30 پست

گلم بخدا نمیدونم چی بگم بهت چون درجایگاهی نیستم که قضاوت کنم فقط میتونم بگم اینم میگذره بفکر نی نی خوشگلت باش ان شاالله خدا همه چی رو درست میکنه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

همه رو بلاک کن. به هیچ چت و عکسی توجه نکن. درسته خیلی سخته. اما خیلی ها آتیش بیار روزهای سخت هستن تا ...

دختر نه سالم تو گوشی باباش دیده ،برای من عکس فرستاده که ببین بابا ،کی داره قربون صدقش میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر نه سالم تو گوشی باباش دیده ،برای من عکس فرستاده که ببین بابا ،کی داره قربون صدقش میره

حتی اگه دخترت فرستاد. بهش بگو گوشی بابا رو نباید دست بزنی و نباید از گوشی کسی بدون اجازه چیزی بفرستی.

و اینکه از خدا میخوام برای خودت برای دخترت برای نی نی ت بزای زندگیت همین الان معجزه کنه.

ببخشید که میگمااا 

ولی تو تاپیک قبلیت گفتی پسرت داداش دار شده! 

الان میگی دختر ۹ ساله؟! 

بازی با احساسات دیگران درست نیست 

خیلیا با تاپیکات غصه خوردن! 

البته که من از ته دلم آرزو میکنم این دسته تاپیکا دروغ باشه تا زنان کمتری مورد ظلم قرار گرفته باشن

ببخشید که میگمااا  ولی تو تاپیک قبلیت گفتی پسرت داداش دار شده!  الان میگی دختر ۹ ساله؟!& ...

احتمالا شما خوب نخوندی

من سه تا بچه دارم ،دو تا دختر ،یه پسر 

این نی نی هم پسره 

چه لزومی داره که من بخوام اینجا با احساسات کسی بازی کنم .

بیمارم مگه

نی نی که هیچ کس دوسش نداره 😭😭😭😭😭😭

عزیرم نی نی شما معجزه و حکمت خداست . مهم اینه که پیش خدا عزیز باشه و خدا زندگی با عزت بهش بده . ان شاالله وقتی به دنیا بیاد ببینی که چقدر دوست داشتنی و عزیزه و همه مشکلات با تولدس تموم بشه 

عزیزم وقتی خونوادت اینجورین پشتت نیستن معلومه که شوهرتم یاد میگیره هر جوری دلش میخواد باهات رفتار کنه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!