2777
2789
اوهوم.همه درا ب روم بسته هست...11سالم بود ازدواج کردم ..همون نتونستم درسمم بخونم 😔😔ولی دختر عمم چن ...

به هر حال کاری هست که شده. بشین شوهرت رو خام کن بذاره بری کلاسی چیزی. همه چی که دانشگاه نیست چند تا مهارت یاد بگیر بتونی ازشون پول دربیاری

به هر حال کاری هست که شده. بشین شوهرت رو خام کن بذاره بری کلاسی چیزی. همه چی که دانشگاه نیست چند تا ...

خیلی تعصبی و شکاکه نمیزاره تا در کوچم بدون خودش یا مامانش برم 

کاربری «هـــفتم» تازه وارد نیسـتم 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چقد بچه ای

😔😔😔بعضی وقتا تو تنهایی خودمو بغل میگیرم و ب خودم دل داری میدم ...اگه هنوزم سر پام فقط بخاطر یکی یدونمه دارم سعی میکنم با هم بزرگ شیم همه جونمو هرچی دارمو ندارمو میزارم ک حتی ی روزم از روزایی ک من تجربه کردم دخترم تو زندگیش نبینه 😔

واقعا ۱۱ سالگی ازدواج کردی ؟ ببخشید ک اینو میپرسم اما اون موقع اصن پریود میشدی؟ اصن توانایی رابطه جن ...

اره واقعا 

تو نامزد داری پری شدم 😔😔مجبور بودم تمکین کنم 

17سال اختلاف سنی داریم 😔

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 🥲 شوهرت رسما یه پدوفیل مریض بوده حالا اختلاف سنیتون زیاده مراقبت هست؟ آخه اونایی ک اختلاف سنی زیادی دارن معمولا دیدم خیلی هوای زنشونو دارن