هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه برنج و نشاسته و چیزای شیرینو کامل حذف کرد و روزی ۲ ساعتم ورزش و پیاده روی و رقص انجام میداد الب ...
گلم نونم نمیخورد
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
تا جایی که میشد نه البته دکتر واسش قرص ویتامینه و سبوس برنج تجویز کرد که جایگزین کنه .هر ۱۰ روز یبارهم مجاز بود یه وعده آزاد بخوره مثلا ۲ برش پیتزا و...
آخه تو وعده غذایی من چیزی حذف نشده که بخوام آزاد داشته باشم تمام غذا هست ۴ ماه اول خوب بود راضی بود ...
اخه استپ واسه یکنواختیه گلم ربطی نداره چه چیزایی توی برنامه غذاییت حذف شده یا نه، هر چند وقت یبار باید غذاتو از یکنواختی دربیاری تا کاهش وزنت اوکی شه مثلا یه وعده آزاد بخور بعدش نیم تا یک کیلو میره روی وزنت ولی اون الکیه بعد چند روز دوباره کاهش وزنت مثل قبل میشه .چون چهارماه شده دوباره بدنت به میزان غذا عادت کرده و کاهش وزن اتفاق نمیافته باید یه شوک بهش وارد شه تا دوباره به روال قبل برگرده حالا این شوک میتونه با کمتر کردن غذا به مدت ۲ الی ۳ روز باشه میتونه ام با یه وعده آزاد باشه