2777
2789

من خواهرم توی ۳ ماه بیست کیلو کم کرد قربونش برم😍الان خودم دارم میگیرم ولی هی میلغزم دلم میخواد ارادمو قوی کنم

تورو خدا بگو خواهرت چی کار کرد خواهش میکنم 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا بگو خواهرت چی کار کرد خواهش میکنم

دیگه برنج و نشاسته و چیزای شیرینو کامل حذف کرد و روزی ۲ ساعتم ورزش و پیاده روی و رقص انجام میداد البته بجای غذا گردو و میوه و لبنیات میخورد

دیگه برنج و نشاسته و چیزای شیرینو کامل حذف کرد و روزی ۲ ساعتم ورزش و پیاده روی و رقص انجام میداد الب ...

گلم نونم نمیخورد 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

میشه بگی چطور ؟من تحت نظر پزشک تغذیه تو ۴ ماه ۱۶ کیلو کم کردمالان ۵ ماهه استپ وزنی زدم

هر ۱۰ روز یبار یه وعده آزاد داشت واسه همین استپ نمیزد و بجای اون وعده آزادم یک ربع به پیاده رویش اضافه میکرد

هر ۱۰ روز یبار یه وعده آزاد داشت واسه همین استپ نمیزد و بجای اون وعده آزادم یک ربع به پیاده رویش اضا ...

آخه تو وعده غذایی من چیزی حذف نشده که بخوام‌ آزاد داشته باشم تمام غذا هست ۴ ماه اول خوب بود راضی بودم اما الان ۵ یا ۶ ماهه استپ زدم

آخه تو وعده غذایی من چیزی حذف نشده که بخوام‌ آزاد داشته باشم تمام غذا هست ۴ ماه اول خوب بود راضی بود ...

اخه استپ واسه یکنواختیه گلم ربطی نداره چه چیزایی توی برنامه غذاییت حذف شده یا نه، هر چند وقت یبار باید غذاتو از یکنواختی دربیاری تا کاهش وزنت اوکی شه مثلا یه وعده آزاد بخور بعدش نیم تا یک کیلو میره روی وزنت ولی اون الکیه بعد چند روز دوباره کاهش وزنت مثل قبل میشه .چون چهارماه شده دوباره بدنت به میزان غذا عادت کرده و کاهش وزن اتفاق نمیافته باید یه شوک بهش وارد شه تا دوباره به روال قبل برگرده حالا این شوک میتونه با کمتر کردن غذا به مدت ۲ الی ۳ روز باشه میتونه ام با یه وعده آزاد باشه

برای لاغری بیشتر شکم بنظرت چی خوبه ؟

من وزن کم کردم عالی شدم ولی شکم دارم 

قبلا اصلا شکم نداشتم یک سال هر روز خوراکی های مضر و غذاهای پر کالری می‌خوردم شکم درآوردم 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!