2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خوردی شاید رودل کردی؟معدت رو سنگین نکن سرخرکردنی نخور

سیب زمینی نخور  معدت ترش میکنه. الانم فقط میتونی چیز ترش بخوری غذات  هَضم بشه

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

وسط غذا قرص دوفامد بخور منم ۹هفتمه قرص میخورم بهتر میشم

دکتر داده بهت؟ من دوبار رفتم پیش دکتز ولی هنوز وقت نشده زیاد بشینم بگم معده دردم نداشتم بابا امروز از صب گرفته امروز ۱۰ هفتم کامل شدش 

چی خوردی شاید رودل کردی؟معدت رو سنگین نکن سرخرکردنی نخور سیب زمینی نخور  معدت ترش میکنه. الانم ...

شام زرشک پلو گذاشتم 

یکم فقط زرشک و مرغ تفت دادم ولی نتونستمم بخورم البته ناهارم نتونستم بخورم عصری الوچه خوردم ولی باید ببخشید هیچی نموند معده ام همه اش بالا اوردم 

ابغوره هوردم یکم

دکتر داده بهت؟ من دوبار رفتم پیش دکتز ولی هنوز وقت نشده زیاد بشینم بگم معده دردم نداشتم بابا امروز ا ...

مروز بهداشت دکتر ماما بهم داد هر ۱۲ساعت یه دونه 

اما من بین غذا میخورم بهتر میشم

من ۹هفته و سه روزمه

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 
مروز بهداشت دکتر ماما بهم داد هر ۱۲ساعت یه دونه  اما من بین غذا میخورم بهتر میشم من ۹هفته و س ...

عزیزم ب سلامت  بغلش کنی نینیتو اتفاقا امروز رفتم بهداشت ولی اینطور نبودم الان اینطور شدما از سر شب  یذره تخمه خوردم الان شوریش یکم بهترم کرد

من امروز شدم ۱۰ هفته و ۰ روز شنبه ب شنبه هفته ام عوض میشه 

شام زرشک پلو گذاشتم  یکم فقط زرشک و مرغ تفت دادم ولی نتونستمم بخورم البته ناهارم نتونستم بخورم ...

دیگ چیز ترش نخور معدت از اسیدی بودنشه ک درد میکنه 

ب شوهرت بگو برات شربت معده آدی ژل بگیره بی ضررترینه من تو بارداری هام تا لحظه ی آخر میخوردم .خواهرامم میخوردن با خیال راحت بخور 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

عزیزم ب سلامت  بغلش کنی نینیتو اتفاقا امروز رفتم بهداشت ولی اینطور نبودم الان اینطور شدما از سر ...

همچنین عزیزم 

راستی گلم برای غربالگری اول میری؟

من خیلی استرس‌ دارم براش

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم