2777
2789
دیگ چیز ترش نخور معدت از اسیدی بودنشه ک درد میکنه  ب شوهرت بگو برات شربت معده آدی ژل بگیره بی ...

مرسی از راهنماییت بابا دهنم سرویس شده همه اش حالت تهوع دارم نمیخورم چیزی گشنمه میخورم حالت تهوف امروزم این معدا درده جدید بودش

همچنین عزیزم  راستی گلم برای غربالگری اول میری؟ من خیلی استرس‌ دارم براش

اره گفتم متخصص نوشت هم غربالگری هم ان تی خدا بخاد اره میرم نترس عزیزم بسپار ب خدا خودش داده خودشم حفظشون میکنه برامون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت بابا دهنم سرویس شده همه اش حالت تهوع دارم نمیخورم چیزی گشنمه میخورم حالت تهوف امرو ...

ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل بگیری. تحمل کن تا یه ماه عادیه این تغییرات

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

ان شاالله بسلامتی نی نی رو بغل بگیری. تحمل  کن تا یه ماه عادیه این تغییرات

مرسی عزیزم نمیدونم والا گفتن برم ۴ ماه اوکی میشم انشالله دو هفته دیگه ۳ تمومه ببینیم چی میشه دیه

عزیزم معده ات خوب شد ؟راستی اسم قرص اشتباه کیبورد شد منظورم فاموتیدین بود

همش تو فکر بودم اسم اشتباه گفتم عذاب وجدان گرفتم 

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 
عزیزم معده ات خوب شد ؟راستی اسم قرص اشتباه کیبورد شد منظورم فاموتیدین بود همش تو فکر بودم اسم اشتبا ...

عزیزم نگران نباش گلم اره دیشب یکم تخمه خوردم دیدم خیلی بهتر شدش راستش سعی میکنم قرص و دارو اینا نخورم سر همین نگفتم شوهرم بره بخره ولی خدایی شده ی وقت اشتباه میشدش بازم ممنون خبر دادی گلم

عزیزم نگران نباش گلم اره دیشب یکم تخمه خوردم دیدم خیلی بهتر شدش راستش سعی میکنم قرص و دارو اینا نخور ...

خواسش میکنم گلم خداروشکر 

ان شاءالله سالم نی نی ات رو بغل بگیری

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم