2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه پانیک داشتن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 49 پست

عزیزم بهش بگو بمحض اینکه این حالت واسش پیش اومد بک پلاستیک فریزر برداره کامل بگیره دم دهن و دماغش و توی پلاستیک دم و بازدم انجام بدد..یعنی همون بازدم های خودش رو تنفس کنه..چند بار که اینکارو کرد خوب میشه.حتا اگه پلاستیک هم نبود با دستاش جلوی صورتش رو بگیره مث زمستونا که هاااا میکنیمااا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز سه بار بردنش بیمارستان  ارامبخش زدن بار سوم

امیدارم خوب بشه❤️

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
به نظر من که دارو کوچک ترین تاثیری نداره  فقط  ورزش  فیلم طنز  کتاب طنز  ...

دارو تا حدی کمکه برای من اوایلش کمک بود ولی خودم گذاشتم کنار یه جورایی متوهم شده بودم. اما اوایلش شنگولم کرده بود. فقط زمان حمله نباید ترسید لامصب سخته ولی با تکرار و تلقین میشه به مرور کم کرد. فقط باید رفت توی جامعه من اینجوری بهتر شدم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
حالت هاتون چطوره؟

الان من بهترم اولین بار ۲۳ سالم بود پانیک شدم پامو تز خونه میزاشتم بیزون فشارم میفتاد میرفتم زیر سرم. حس مرگ داشتم لرزش پا عرق سرد 

حتما  میگم  .  امتحانش ضرر نداره

بگو انجام بدد ببینه چه اتفاقی میوفته..آبه رو آتیش.

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

اولا حملات پانیک  معمولا نهایت تا یه سال خود بخود برطرف میشه،اگه برطرف نشه دارودرمانی شروع میشه

برای رفعش مهم ترین نقشو خود فرد داره که به خودش کمک کنه تا حملاتش کمترو به مروز زمان قطع بشه

خوب نهایت این حمله ها که ما دچارش میشیم اینه که میترسیم بمیریم،پس باید حین حمله به این فکر کنی قبلا هم اینجوری شدی و هیچ اتفاق جسمی برات نمیفته،وقتای آزادت چیزایی که حالتو خوب میکنه انجام بدی،به پانیک اتک فک نکنی،

حین حمله آب سرد بخور سریعا،گلاب بریز سرو صورتت،یه نایلون فریزر یا پاکت کاغذی وردار و سعی کن آروم آروم تو اون نفس بکشی،

منم. مثل شما خیلی ساله درگیرشم ای خدا کمکمون کن 

من ۱۵ ساله پنیک دارم اما دایم نبود خوب شدم شوهر که کردم بعد ۱۲ سال دوباره پانیک شدم بس وشوهرسابقم حرصم میداد.فقط باید اروم بود موقع حمله اصلا نترسین خودش کم کم خوب میشه