2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه پانیک داشتن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 49 پست
خفیف در چه حد 

همه ی علایم رو داشتم  ضربان قلبم بشدت بالا بود  . وقتی بیماریمو شناختم    ترسم کمتر شد و به مرور بهتر شدم  دارو هم دوز پایین گرعتم  

اولا حملات پانیک  معمولا نهایت تا یه سال خود بخود برطرف میشه،اگه برطرف نشه دارودرمانی شروع میشه ...

دقیقا.   منم  وقتی فهمیدم   سکته  نیسش و نمیمیرم   به مرور خوب شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی میگم نکنه یک بیماری جدی تری هست و دکتر تشخیص اشتباه داده

تصلا این فکرو نکن.من اولین بار پنیک شدم نمیدونستم اصلا چی هست تموم متخصصا رفتم🤣🤣🤣 اخرش رفتم روانپزشک اون تشخیص داد.اون زمان پانیک انقدر مد نبود😂

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
گاهی میگم نکنه یک بیماری جدی تری هست و دکتر تشخیص اشتباه داده

اصلا نترس،خیلیا دچار پانیک اتک میشن،ولی چون علائمشو نمیدونن،میترسن،وقتی هم میری دکتر بهت توضیح نمیده،فقط فشارتو اینارو میگره و میکه هیچیت نیست ولی بهت توضیح نمیده که این حملات چجوریه و علائمش چیه و درمانش چجوریه،

دقیقا.   منم  وقتی فهمیدم   سکته  نیسش و نمیمیرم   به مرور خوب شد ...

اره ااصلا نباید ترسید من الان تا میبینم داره حمله میاد زود نون میخورم یا اب قندونمک. فشارم میاد بالا خوب میشم.دست و پام میلرزه دراز میکشم خوب میشم.

اصلا نترس،خیلیا دچار پانیک اتک میشن،ولی چون علائمشو نمیدونن،میترسن،وقتی هم میری دکتر بهت توضیح نمیده ...

بله .منم  اخرش از گوگل فهمیدم پنیک چیه . 

خوبه لااقل  یه چیمون  رو مُده

🤣🤣🤣🤣 فقط یه بدی داره یمدت خوب میشه ادم. اما اگه شوک عصبی دست بده ممکنه باز برگرده مال من بعد ۱۲ سال برگشت بعد حمله گریه میکردم شوهرم بنده خدا میترسید اخرشم انگ روانی بمن زدن موقع طلاق

اصلا نترس،خیلیا دچار پانیک اتک میشن،ولی چون علائمشو نمیدونن،میترسن،وقتی هم میری دکتر بهت توضیح نمیده ...

اره خاک برسرا منم روانپزشک رفتم هی سوال پرسید منم گفتم اره اره اینجوری میشم.بعدا زدم گوگل فهمیدم پانیکه. اونم سری اول نفهمیدم سری دوم فهمیدم اسمش پنیکه

من امروز رفتم دکتر حمله پانیک ندارم ولی برا اظطراب برام دارو نوشت میترسم وابسته شم نمیدونم ازشون بخو ...

اگه میتونی کنترلش کنی نخور و چون دارو فقط بی حس می‌کنه مثل مسکن که میخوریم دردمون بی حس می‌کنه . بعد قطع دارو احتمالش خیلی زیاده برگرده . اینکه در کنارش خودت تغییر ندی فایده‌ای ندارع . کارایی که استریت کم میکنخ مدام انجام بده 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

🤣🤣🤣🤣 فقط یه بدی داره یمدت خوب میشه ادم. اما اگه شوک عصبی دست بده ممکنه باز برگرده مال من بعد ۱۲ ...

اره شنیدم  ک ممکنه برگرده.    

دیگه  وجدان  ندارن که بدونن عامل این مشکل خودشون بودن .

اره ااصلا نباید ترسید من الان تا میبینم داره حمله میاد زود نون میخورم یا اب قندونمک. فشارم میاد بالا ...

مث من  سریع  شکلات  میخورم   .  فک میکنم یه چیز  بخورم  خوب میشم   و البته  واقعا جواب هم میده