2777
2789
عنوان

ینی اگه برادرم زن بگیره من برم خونشون بیشورم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 56 پست
استاتر همچین میگه خونه م انگار جهیزیه ش چیده خونه مجردی دیگه دیگه اطلاع داشتی مامانش گفته بود

یه مثالی این جا میگن:

کُهی اومه مالی دَر کرد.....

یعنی یکی از پشت کوه اومد صاحبخونه رو در کرد....

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیخیال نی نی سایت تروخدا اکثرا داغون ونابودزندگیاشون لجبازوی دندن وزندگیومثل جنگ میبنن اصلاخودتو ...

دقیقا ادم این چیزارو میبینه میگه چرا انقد من بدبختم اصلا چرا من باید با خانواده شوهر خوب باشم

یک‌هفته خونه مردم موندن واقعا بیشعوریه

عزیزم من از شهر خوی هستم وقتی اینجا زلزله اومد ما مجبور شدیم از شهر خارج بشیم و بریم خونه خواهر شوهرم اونم بیست روز موندیم اگه تو روزای بدمون خواهر برادر به دادمون نرسه پس  چرا اسمشونو میزارن خواهر برادر یا فامیل. همین طور اونا هم میان خونه ما میمونن برای مهمونی هم میان الان ما شدیم بیشعور 

واقعا که این چه طرز فکری بود 

مادرش گفته بودا

اینجا میگن خبر دادن جاست ۲۴ساعت قبل

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
چرا قضیه رو اینجوری جلوه میدید؟ استارتر از اومدنش ناراحت نبود از بی خبر اومدنش ناراحت بود . شعور و ا ...

خونه رو بابا پسره اجاره کرده ماله استارتر نبود که فوری سند میزنه به نام خودش 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
وقتی اونا تو راه بودن گفته ! درهرصورت مجبور بوده مهمونیو بهم بزنه  اگر خواهراون اقا از قبل یه ...

مهمونی به هم نخورده که. شام و پدیرایی و همه چی انجام شده ظرفهای کثیف و ریخت و پاش بعد مهمونی هم مونده برای خواهرشوهر بینوا😁😁حالا عروس خواهرشوهر رو درک کنه چه اتفاقی میفته؟

سلام😊 
عزیزم من از شهر خوی هستم وقتی اینجا زلزله اومد ما مجبور شدیم از شهر خارج بشیم و بریم خونه خواهر شوهر ...

والا ماهم رفتامدامون این مدلیه خونه هم بمونیم بدمون نمیاد بارها هم شده مهمون سر زده اومده و به نحوه احسن ازش پزیرایی کردیم در حد توان همه چی که غذا و شام نیست که بگن امادگی نداشتیم برای مهمون!

خوش برخوردی و اداب مهمانی دادی مهمتره!

مادرش گفته بودا

حالا اون استارتر که شرایطش کلاً یه جور دیگه بود. من به طور کلی گفتم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وقتی اونا تو راه بودن گفته ! درهرصورت مجبور بوده مهمونیو بهم بزنه  اگر خواهراون اقا از قبل یه ...

حالا اگه خواهر خودش بود اینجوری میکرد چون مهمونیش میخاد بهم بخوره این ادها درمیاورد؟؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️