2777
2789

ادم چه چیزایی میشنوه واقعا،چه تاپیکایی پربازدید میشن

مگه خواهرشوهر خار داره 

من خواهرشوهرم با بچه هاشو شوهرش اومدن هفته ای خونمون موندن کلی گفتیمو خندیدیم ولی هیچوقت بی احترامی نکردم بی احترامی ام ندیدم،خواهرمم همینطور ،الان برام سوال شد واقعا☹️داداشم زن بگیره نمیتونم برم خونش

حالا تازه فک کن دختره عقد کرده ام هس اونجا خونه مجردی پسرس

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفارو هم نمیشورن میذارن برای تو😂😂

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بابا چرا مسائل رو قاطی میکنید

استارتر از این ناراحت شده از قبل اطلاع ندادن و مجبور شده مهمانی که از قبل تدارک دیده رو بهم بزنه همین ، نه حالا به استارتر حداقل باید به برادرش اطلاع میداده سریعتر اونم وقتی مهمان داره 

عزیزم شرایط هر کی با دیگری فرق میکنه یکی خودش مریضه خواهر شوهرش خوبه یکی خودش خوبه خواهر شوهرش روانیه یکی هر ۲ تاشون خوبن یکی هر ۲ تا تیمارستانی باید ببینی از کدوم تایپ هستین

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

من که داداشم زن بگیره تا دعوت نکنه نمیرم

افرین کاش این فرهنگ سازی بشه

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

اگه به هم دیگه احترام بذارین مثل دوتا دوست میشین هر کی از فامیلام عروس میگیره بهش میگم تروخدا باهاش مهربون باشین و احترااام بذارین حتما 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲