2777
2789

شما پیش شوهرت شب ها تو بغل هم می خوابین یا از هم جدا می شید پس از چند دقیقه؟ هست کسی که شب تا صبح کنار هم بخوابن؟ اگر کامنت می زارید لطفا بگین چند ساله ازدواج کردین

۳ساله ت عقدم هنوز 

نه جدا میخوابیم در جهت مخالف پاهای اون ت دهن منه پاهای من ت دهن اون 😂شوهرم آزاد دوسداره بخوابه منم کلافه میشم ت بغل نمیتونم بخوابم 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توعقدم تازه ازدواج کردم اول هموبغل میکنیم یه ربع بعدش همیشه رابطه بعدش موقع خواب یه ربع بازبغل بعد ازهم جدامیشیم چون اینجوری نمیتونیم بخوابیم من خوابم نمیبره اونم همینطور

اگه قصدم خوابیدن باشه تو بغلش میخوابم ولی اگه خوابم نبره بعد یکم موندن از بغلش میام بیرون 

5 سال ازدواج کردیم 2 ساله عروسی 

خودم «  18 » سالمه............ کمرم 68 سالشه..... زانوم 54 سالشه، و اعصابم دیروز 80 ساله شد 🖤🖤

هنوز زیر یه سقف نرفتیم 

ولی میزنه به گفته ی خودش جای ازاد میخواد 

منم اذیت میشم یکی روم پهن باشه 

کنار هم نه تو بغل هم خوبه 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
چه سوال مسسخره ای ببخشیدا اصلا همچین چیزی انکان داره تا صبح در بغل هم یه چیز هست به اسم قلط زدن از ...

غلت زدن😁😂

خودم «  18 » سالمه............ کمرم 68 سالشه..... زانوم 54 سالشه، و اعصابم دیروز 80 ساله شد 🖤🖤