2777
2789
عنوان

عصاره گوشت

1440 بازدید | 40 پست

سلام خانما شما گوشت توی شیشه رو چجوری میپزین؟شیشه نمیشکنه؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

نه عزیزم نگران نباش نمیشکنه من بارها درست کردم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نه یه مقدار گوشت رو بکوب یا چرخ کن با یکم پیاز نمک فلفل سیاه زعفران بریز تو شیشه درش هم خوب ببند بعد یه قابلمه رو تا نصف اب کن این ظرف شیشه رو بزار توش اب قابلمه نباید بره تو شیشه بعد دوسه ساعت پخت گوشت خودش اب میندازه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نگران نباش نمیشکنه من بارها درست کردم 

چجوری درست میکنین؟شیشه رو بزارم داخل قابلمه یا زودپز جدیدا خیلی ضعیف شدم چون همسرم نیست برای خودم غذا درست نمیکنم همش سرگیجه دارم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه یه مقدار گوشت رو بکوب یا چرخ کن با یکم پیاز نمک فلفل سیاه زعفران بریز تو شیشه درش هم خوب ببند بعد ...

ی قابلمه کوچیک برداشتم که اگه شیشه رو بزارم دیگه سرش بسته نمیشه خوبه یا ی بزرگتر بردارم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی قابلمه کوچیک برداشتم که اگه شیشه رو بزارم دیگه سرش بسته نمیشه خوبه یا ی بزرگتر بردارم؟

بزرگتر بردار سرگیجه داری خرما بخور شرایط مالیت اجازه میده گردو هم باهاش بخور... عسل بخور

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

موز ارده شیره بخور من چون کم خونم خیلی مراقب غذام سوالی داشتی در خدمتم

بزرگتر بردار سرگیجه داری خرما بخور شرایط مالیت اجازه میده گردو هم باهاش بخور... عسل بخور

از لحاظ مالی خداروشکر خیلی خوبیم همه چی هست ولی من چون تنهام چیزی میلم نمیکشه بخدا هر هفته کلی میوه خراب میشه میریزم دور گوشت توی فریزر هست اینقدر موندن سفید شدن سرم ی جوریه انگار خیلی سبک شده🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موز ارده شیره بخور من چون کم خونم خیلی مراقب غذام سوالی داشتی در خدمتم

مرسی عزیزم حالا الان میرم بپزم سوالی داشتم میپرسم قربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری درست میکنین؟شیشه رو بزارم داخل قابلمه یا زودپز جدیدا خیلی ضعیف شدم چون همسرم نیست برای خودم غذ ...

ببین عزیزم میتونی هر گوشتی که خواستی مثلا گوشت چرخ کرده یا گوشت کوبیده شده یا گوشت خورشتی من حتی ماهیچه و بلدرچین هم گذاشتم با یه کم ادویه مثل فلفل سیاه و زردچوبه کم بریز با پیاز بریز داخل شیشه در شیشه رو محکم ببند قابلمه رو تا نصفه آب کن بزار داخلش نباید زیرش خیلی زیاد باشه بعد که آب جوش اومد گوشت داخل شیشه کم کم با حرارت آب میپزه و شیره اش در میاد خیلی مقوی حتی چندتا دونه نخود هم میتونی داخل شیشه بندازی فقط مراقب باش آب داخل شیشه نره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از لحاظ مالی خداروشکر خیلی خوبیم همه چی هست ولی من چون تنهام چیزی میلم نمیکشه بخدا هر هفته کلی میوه ...

منم صبح تا غروب ک نه تا شب تنهام ک شوهرم بیاد بچه تم ندارم ولی برا خودم ماکارانی مرغ و... درست میکنم من بشدت اهمیت میدم چون تو مجردیم اهمیت نمیدادم و بخاطر غم غصه زیاد دچار افت قندم برای همین باید سه وعده رو خوب بخورم مراقب خودت باش افت قند نگیری ک مثه من اونوقت باید عذاب بکشی

ببین عزیزم میتونی هر گوشتی که خواستی مثلا گوشت چرخ کرده یا گوشت کوبیده شده یا گوشت خورشتی من حتی ماه ...

میتونم سیب زمینی بندازم یا خوب نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونم سیب زمینی بندازم یا خوب نمیشه؟

من تا به حال سیب زمینی ننداختم مثلا هویج انداختم داخلش بد نبود 

منم صبح تا غروب ک نه تا شب تنهام ک شوهرم بیاد بچه تم ندارم ولی برا خودم ماکارانی مرغ و... درست میکنم ...

منم بچه ندارم بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد غذا درست میکنم همسرمم خیلی دعوا میکنه ولی نمیتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا به حال سیب زمینی ننداختم مثلا هویج انداختم داخلش بد نبود 

من یکم ادویه کاری فلفل سیاه نمک ریختم با چندتا حبه سیر و دوتا پیاز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40