الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه همینا عزیزم سیر میتونی کم ترم بریزی کباب ماهیتابه ای خیلی مقوی اونم درست کن بخور
بخدا گوشتام توی یخچال سفید شدن چقدر دور از چشم همسرم میریختم دور اوناییم خوب بود میدادم نیازمند شهر غریبم هستیم کسی پیشم نمیاد حداقل برای مهمون غذا درست کنم🥲
فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
بخدا گوشتام توی یخچال سفید شدن چقدر دور از چشم همسرم میریختم دور اوناییم خوب بود میدادم نیازمند شهر ...
ای وای درستشون کن بخور دختر خوب بدنت آسیب میبینه کم خونی و چیزای دیگه مستقیم روی اعصاب و کیفیت زندگیت تاثیر میذاره آشپزی و پخت و پز یه چیزی که داره اینه که وقتی یه مدت ازش فاصله بگیری و دور باشی ناخود آگاه دیگه دست دلت بهش نمیره ولی اگه یه هفته عادت کنی هر روز برای خودت غذا و مقویجات درست کنی دیگه ازش لذت میبری متونی برای خودت مثلا کیک با شیره انگور یا خرما درست کتی بعد چند روز بخوری یا گوشت چرخ کرده سریع با یه پیاز رنده شده بخوابون کف ماهیتابه میشه کباب ماهیتابه ای خیلی هم مقوی در عین حال آسونه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بخدا گوشتام توی یخچال سفید شدن چقدر دور از چشم همسرم میریختم دور اوناییم خوب بود میدادم نیازمند شهر ...
خواهش میکنم خواهش میکنم از خودت مراقبت کن نمیدونی افت قند چیه اگ بدونی ساعت هفت صبح بلند میشی غذا درست کردن... شام بیشتر بپز ک ناهارم بخوری.. من گاهی حمام نمیتونم برم بازار نمیتونم برم نیم ساعت پیاده روی نمیتونم برم قند بشه پنجاه حال خودت نیسی حال ک مثه من غریبی خیلی بفکر سلامتیت باش
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه