2777
2789
عنوان

عصاره گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 40 پست
من تا به حال سیب زمینی ننداختم مثلا هویج انداختم داخلش بد نبود 

تا ساعت ده میپزه؟گوشتام خیلی کوچولو کوچولو بود

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من یکم ادویه کاری فلفل سیاه نمک ریختم با چندتا حبه سیر و دوتا پیاز 

خوبه همینا عزیزم سیر میتونی کم ترم بریزی 

کباب ماهیتابه ای خیلی مقوی اونم درست کن بخور

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ساعت ده میپزه؟گوشتام خیلی کوچولو کوچولو بود

آره فکر کنم بپزه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خوبه همینا عزیزم سیر میتونی کم ترم بریزی  کباب ماهیتابه ای خیلی مقوی اونم درست کن بخور

بخدا گوشتام توی یخچال سفید شدن چقدر دور از چشم همسرم میریختم دور اوناییم خوب بود میدادم نیازمند شهر غریبم هستیم کسی پیشم نمیاد حداقل برای مهمون غذا درست کنم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بخدا گوشتام توی یخچال سفید شدن چقدر دور از چشم همسرم میریختم دور اوناییم خوب بود میدادم نیازمند شهر ...

ای وای درستشون کن بخور دختر خوب بدنت آسیب میبینه کم خونی و چیزای دیگه مستقیم روی اعصاب و کیفیت زندگیت تاثیر میذاره آشپزی و پخت و پز یه چیزی که داره اینه که وقتی یه مدت ازش فاصله بگیری و دور باشی ناخود آگاه دیگه دست دلت بهش نمیره ولی اگه یه هفته عادت کنی هر روز برای خودت غذا و مقویجات درست کنی دیگه ازش لذت میبری متونی برای خودت مثلا کیک با شیره انگور یا خرما درست کتی بعد چند روز بخوری یا گوشت چرخ کرده سریع با یه پیاز رنده شده بخوابون کف ماهیتابه میشه کباب ماهیتابه ای خیلی هم مقوی در عین حال آسونه

بخدا گوشتام توی یخچال سفید شدن چقدر دور از چشم همسرم میریختم دور اوناییم خوب بود میدادم نیازمند شهر ...

خواهش میکنم خواهش میکنم از خودت مراقبت کن نمیدونی افت قند چیه اگ بدونی ساعت هفت صبح بلند میشی غذا درست کردن... شام بیشتر بپز ک ناهارم بخوری.. من گاهی حمام نمیتونم برم بازار نمیتونم برم نیم ساعت پیاده روی نمیتونم برم قند بشه پنجاه حال خودت نیسی حال ک مثه من غریبی خیلی بفکر سلامتیت باش 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
گوشتت چطور شد؟ من تا حالا زیاد پختم تو شیشه از من بپرس

برای دفعه اول خوب شد خوردمش رفت😁😁😁 فقط پیاز زیاد ریخته بودم یکم مزه شیرین داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای دفعه اول خوب شد خوردمش رفت😁😁😁 فقط پیاز زیاد ریخته بودم یکم مزه شیرین داشت

اره اینطوری پختن رو میگن "عصاره گیری گوشت"

واس بدن ضعیف یا زن زاچ خوبه بخوره 

توش پیاز هویج کم بزن زیاد بزنی شیرین میشه و کمی ادویه  ولی نمک رو نزن گوشت دیر نپزه سر سفره بزن

اره اینطوری پختن رو میگن "عصاره گیری گوشت" واس بدن ضعیف یا زن زاچ خوبه بخوره  توش پیاز هویج ک ...

اره من نمک زدم پخته بود ولی سفت بود یکیم اینکه شیرین شده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهوم تازه عروسی،؟ بیشتر تاپیکات واس غذاست  من هستم

نه سه ساله ازدواج کردم ولی بعضی چیزا رو میخوام روش های جدید اگه کسی داره بهم بده یا دستور پخت بهتری داره بهم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه سه ساله ازدواج کردم ولی بعضی چیزا رو میخوام روش های جدید اگه کسی داره بهم بده یا دستور پخت بهتری ...

چه خوب

اوف اگ وضع منو بدونی

شوهرم ناراحتی معده داره ۷۰ درصد غذاهای معمول رو نمیخوریم همش تو اینستا دنبال کشف دستور غذای جدیدم

چه خوب اوف اگ وضع منو بدونی شوهرم ناراحتی معده داره ۷۰ درصد غذاهای معمول رو نمیخوریم همش تو اینستا ...

ماهم دیگه از غذاهای تکراری خسته شدیم چندتا غذای جدیدم درست کردم خوشم نیومد دوباره رو آوردم به همون قدیمیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40