2777
2789

ترشح زرد رنگ دارم تقریبا زیاد

ولی سوزش وخارش ندارم بوی بد هم نداره

نگران کننده ست؟

دکتر هم میرم میگه باید معاینه کنه

از وقتی باردار شدم دافعه زیاد دارم نسبت به معاینه

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی دین و مذهب خودشو داره 

توعه شیعه کی تابحال ی سنی بهت گفته دینت مشکل داره الانم بدین و مذهب ما حق نداری توهین کنی 

موسی ب دین خود عیسی ب دین خود 

نگران نباش تو کشور هیچ وق ب ی سنی بها ندادن ک بعد ها بیاد کشورو دستش بگیره  

تو توی قبر خودت میخوابی ی سنی تو قبر خودش 

ولی اینو یادت باشه منه سنی هیچ وق بخاطر تحقیر و توهینات نمیبخشمت 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اشتباه جواب تاپیگ دادی خواهر

اون تاپیک قفل شد مجبور شدم جوابشونو تو ی تاپیک خودشون بدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

چن هفته ای ؟ 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

من از اول بارداری عفونت داشتم تا الان که میخام زایمان کنم سبز شده عفونتم و خارش و سوزش ودرد 

دکتر دارو میده خارش و سوزش و درد میره چند روزی ولی باز دوباره شروع میشه  پوستم کنده شده تو این بارداری

مواظب باش عفونت خطرناکه یه دکتر دیگه هم برو ببین چی میگه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
آره زن داییم بعد از سه تا دختر پسر باردار بود که بخاطر عفونت شدید بچه اش تو پنج ماه سقد شد  ...

ممنون عزیزم 

مرسی که گفتی

هرکسی دین و مذهب خودشو داره  توعه شیعه کی تابحال ی سنی بهت گفته دینت مشکل داره الانم بدین و مذ ...

عزیز دلم نمیدونی چقدر با پیامت دلم گرفت(خدا رو شاهد میگیرم عین حقیقت)

هیچ وقت یه سنی بهم توهین نکرده ولی قبول کن من هم به مقدسات شما توهین نکردم

اگه توجه کنی من تو اون تاپیک حرفم اطلاع رسانی بود حالت گفتگو 

اصلا اگر میدونستم کسی اهل سنت هست ومیخونه و با نظرم مخالف هست هیچ وقت بحث جمعیت و ... روهم نمیگفتم

از اهل سنت دوستای خانوادگیمون هستن سر یه سفره نشستیم هیچ وقت به هم توهین نکردیم اگر سنی ها رو بد بدونیم باهاشون رفت وآمد نمیکردیم   

اینم بدون اگه درآینده بیشتر جمعیت سنی باشند و قانون اساسی طبق نظر اهل سنت نوشته بشه من خودم یکی حتما تبعیت میکنم چون معتقد به قانون هستم

عزیز دلم نمیدونی چقدر با پیامت دلم گرفت(خدا رو شاهد میگیرم عین حقیقت) هیچ وقت یه سنی بهم توهین نکرد ...

ببین جانم واقعا منم قصد ناراحت کردنتو نداشتم 

اخه شما نوشته بودی با زیاد شدن سنی ها چند وقت دیگه باید ازشون پیروی کنیم خیلییییییی بهم برخورد 

مگ الان ک کشور دست کسایی هست ک اهل تشیع هستن ما اعتراضی کردیم یا چیزی گفتیم حتی ب چشم دیدیم چقد ظلم شده ب مردممون ولی دستمون کوتاهه نمیتونیم چیزی بگیم چون تو کشور ی خلسه ایجاد کردن ک انگار سنی ها بدن🥺 خوب دین و مذهب هرکسی ب اختیار خودشه هیچکس حق توهین یا دخالت نداره ک چرا دین و مذهبت اینه ما ۱۲سال درس خوندیم با کتابای اهل تشیع و هیچ چیزی نگفتیم چون دوس داشتیم درباره اعتقادات کسایی ک باهم تو ی کشور هستیم بدونیم از همدیگع شناخت داشته باشیم 🥺💔 ولی ی کسایی ک نمیدونم بهشون باید گف دشمن یان بین اهل سنت و تشیع رو خراب کردنو ذهنیت هارو نسبت ب همدیگه خراب کردن و الان باعث این شدن منو شما از هم دلخور و ناراحت بشیم