2777
2789
ممنون یعنی میشه ما هم به آرزومون برسیم  شبانه روز صدای خدا میزنم دلم دردِ آبجی

اجازه بده خوده داداشت کیس مورد نظرش رو انتخاب کنه

مشکل کجاست 

آخه الان واقعا کسی ب اون خصوص تن به ازدواج نمیده

شرایط واقعا سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه بده خوده داداشت کیس مورد نظرش رو انتخاب کنه مشکل کجاست  آخه الان واقعا کسی ب اون خصوص ت ...

ما توی یه شهر خیلی کوچیک هستیم

ببشتر ازدوتجها پیشنهادیه

داداشم ارزوشه ازدواج کنه

عاشقتونم بچه های گلم
شوهرم هر اتفاقی بیفته یه جوری ربطش میده به من که تقصیر منه میگه از وقتی با تو ازدواج کردم همش بد میا ...

باع چ ربطی داره واقعا 

ی سری ها کم کاری های خودشونو میندازن گردن بقیه ک  حداقل عذاب وجدان خودشون کمتر بشه 

بگو قبل از ازدواجت چ خوش شانسی ای داشتی مگ؟☹️💔

بچت چیزی هم‌یاد میگیره این همه براش وقت میزاری؟؟؟؟(،بچم مشکل ذهنی داره)

عادت دارم خواننده ی خاموشم اما نمیتونم بی جواب بذارمت

ببین دوست من . من حالت و تو مقیاس کوچیکتر تجربه کردم در مورد بیماری بچه.  باید بگم اگه نزدیکم بودی ساعت ها بغلت میکردم و باهم گریه میکردیم میتونم بفهمم چه زجری میکشی  از درد بچت 

اما تو از من جلوتری که انقدر قوی ای که تلاش میکنی خوب شه بهت تبریک میگم عزیزم اینم بگم هرکی هرچی گفت همین طوری با روحیه بهش بگو من تلاش میکنم تا با وجدان آسوده بخوابم تا تو عشق مادری کم نذاشته باشم تا وظیفه ام و انجام داده باشم شما هم تلاش کن تا دل کسی و نشکنی یا دلسردم نکنی 

دست خدا به همراهت مادر نمونه من میدونم حتما یه روزی یا این دنیا یا اون دنیا بچت با هزاران عشق و لبخند ازت تشکر میکنه و قطعا لبخند خدای مهربون همیشه باهاته حتی جایی که نمیبینیش بخودت افتخار کن عزیزم 

تلاش کنین موفق میشین  
شاید تکراری باشه چون تو یکی از تاپیکامم گفتم اما قشنگ ترین و دلچسب ترین حرفی که شنیدم این مدت از برا ...

اخیلییییییی عزیزمممم چقدر قشنگ بود🥺🥺😍😍 وییییی از این برادرا لطفن🥺😍😍😍 خدا داداشت رو برات حفظ کنه عزیزممم :)

مگه میوه سمه؟؟☹️  شاید منظوری نداره بنده خدا

خب خیار که همه میدونیم چون گلخونه ای هس واقعا سمی هست چون سم زیادی میخوره محلی باشه که دیگه اصلا کلی طعمش با اون فرق داره اما بازم خوشمزس🥴توت فرنگی هم چون سم میخوره مث بقیه میوه ها نمیشه پوست کند میگه دیگه کلا سمه😁

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ما توی یه شهر خیلی کوچیک هستیم ببشتر ازدوتجها پیشنهادیه داداشم ارزوشه ازدواج کنه

ای جانم ؛ الهی هر چ زودتر اتفاق بیوفته❤️ من هنوز باورم نمیشع ی سری ها ب ازدواج فک کنن چون شرایط خیلی سخته☹️😂😂

خب خیار که همه میدونیم چون گلخونه ای هس واقعا سمی هست چون سم زیادی میخوره محلی باشه که دیگه اصلا کلی ...

به نظرم سخت نگیرید ؛ اینجوری بخوای فکر کنی دائم داریم سم میخوریم😂😂😂❤️❤️

تلخ ترین ها از زبون پدرشوهرم که آبرو واسم نذاشت جلوی فامیل. نه مرد نه زن. مخصوصا جلوی برادرهای شوهرم ...

خدا به دلت آرامش بده 

چقدر بده بزرگ فامیل باشی ؛ بعد دیگران رو ناراحت کنی 

بعضی بزرگا واقعا کوچیکن!! جسارت به پدرشوهر شما نباشع کلا منظورمه

اینکه میگن پسرت از دخترت خوشکل تره و جای اینا باید عوص میشد و..‌. خیلی ناراحتم میکنه هردوشون برام خ ...

چقدر خوب که به فکر این مسئله هستید. 

کاش خیلی هوای عزت نفس و اعتماد بنفسشو داشته باشین که آسیب نبینه. 

یه جمنای مغرور و خاص🥰