2777
2789

طلا فعلا روند نزولی داشته هرچه صبرکردم یکم بره بالا بعد بفروشم اما همچنان ثابته 

به نظرتون امروز بفروشم؟

اینم بگم که ماشین هم برامون لازمه و سخته بی ماشینی و هدفمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره، دیگه فکر نکنم طلا اونقد بالا بره. 

ما هم می‌خواستیم برای ماشین طلا بفروشیم ولی خب طلا همچنان رفت بالا الان شوهرم میگه حیف طلا بفروشیم. شانسمون یه‌وام‌کوچیک‌میخوایم بگیریم یکم داریم یکمم قرض. یه پراید میتونیم بگیریم. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
من می خوام بفروشم بزارم بانک بعد دوماه از روش وام بگیرم و با مجموع پولمون ماشین بخریم

اینجوری که ممکنه طلا یهویی بره بالا ضرر کنین

شوهرم راضی نمیشه میگه دوسال هست عروسی کردیم و بی ماشینی دیگه بسه😑

اوووو تازه دو سال عروسی کردین. بچه که ندارین چقدر عجله دارین. بعدم‌خب یه ماشین ارزونتر بگیرین

من می خوام بفروشم بزارم بانک بعد دوماه از روش وام بگیرم و با مجموع پولمون ماشین بخریم

پس نه الان وقت فروش تیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره، دیگه فکر نکنم طلا اونقد بالا بره. ما هم می‌خواستیم برای ماشین طلا بفروشیم ولی خب طلا همچنان رفت ...

اگه بشه نفروشی که بهتره

ان شاالله که ماشین خوبی نصیبتون بشه🌼

این کار که اشتباهه بنظرم ارزش پول اون طلا تو دو ماه میاد پایین خیلی

ولی الان با طلا ماشین نوشتن عقلانیه

از نظر من شما ک تا الان بی ماشین سر کردی تا عید هم صبر کن الان هوا سرد شد وسیله گرونتر میشه بعد عید که ب گرما میریم هم قیمت ماشین کمی پایین میاد هم طلا احتمالا بره بالا ،ماشین رو تابستون و بهار بگیرید موتور رو زمستون فقط😅

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝