2777
2789

میدونم از سر دلسوزیه هااااا اما یه اخلاقی بابام داره هر وقت میاد خونه ی ما میبینه ما خیار یا توت فرنگی گرفتیم هی جلو شوهرم میگه اینارو به بچه هات نده اینا همه سمه خوب نیست 😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصیحت کنن مثلا من نماز نمیخونم مامانم میگه تو به یاد خدا نیستی عجبا من همیشه بیاد خدام باهاش حرف میز ...

منم مامانم یه مدت بهم میگفت مسلمون نیستی😐 آخه چ ربطییییی داره 

ای جانم خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه😍

چیزی که خیلی ناراحتم کرد 

چن سال پیش برادرشوهرم و مادرشوهرم رفته بودن کربلا،روزی که خواستن برگردن من و شوهرم از هشت صب رفتیم خونشون و کللللی کار انجام دادم،تا چن روز بعدش حتی 

بعد چن مدت پیش با شوهرم داشتن در مورد کربلا رفتنشون حرف میزدن،برمیگرده به شوهرم میگه مگه تو اصلا ازدواج کرده بودی 

اینکه اصلا ادمو نمیبینن ازاردهندس

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چ سنگ دلن بعضی ها☹️ ایشالا بهتر از اونو پیدا میکنی قشنگم❤️✨️

با هیچ کس دیگه ای نمیتونم اون حسارو تجربه کنم حتی اگر خودشم برگرده:)))))

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
نصیحت کنن مثلا من نماز نمیخونم مامانم میگه تو به یاد خدا نیستی عجبا من همیشه بیاد خدام باهاش حرف میز ...

اره 

منم سر کارم به هرکی میگفتم بچه دارم تعجب میکرد 

باحال بود

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کلن رو سنم حساسم دوست دارم بگن خیلی بی بی فیسم یا کمتراز سنمم🥴🥴

وااااا چقدر منییییی🤣🤣 

من امسال واسع تولدم رفته بودم اعداد شمع رو یکسال کوچیک تر از سنم برداشته بودم🤣🤣 تو تولد میگفتن سنت اشتباه حالا من اصرار میکردم نه درسته آخرم عصبانی شدم گفته اره ۴۰ سالمع😐 خوشحال شید🤣🤣

وااااا چقدر منییییی🤣🤣  من امسال واسع تولدم رفته بودم اعداد شمع رو یکسال کوچیک تر از سنم بردا ...

🤭🤭🤭🤣من دیگه یدونه شمع میزارم فوت میکنم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
ازدواج داداشم که میگن چرا داداشت زن نمیگیره بخدا خیلی پسر خوبیه با اخلاق ،شغل داره ،خونه،ماشین،نه ا ...

ای خدااا چ خواهر مهربونی🥲 انشاءالله داداش تون همین امسال ازدواج میکنه ؛ الهی ک همه جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن❤️

وقتی یکی می‌گه زن که بره سر کار، مشخصه که واسه چی می‌ره سر کار! (برای این که بره با مردا قاطی شه و.. ...

بگو حداقل ما واسع ۱۰۰۰  تومن دستمون رو جلو مرد جماعت دراز نمی‌کنیم؛ ما مث شما بلد نیستیم تو سری خور باشیم 

والاااا😐☹️ 

خیلی رو مخم هست این چیزا چرا باید زن و مرد رو تفکیک کنن ؛ مگه زن فقط واسع خونه داریه😐

ای خدااا چ خواهر مهربونی🥲 انشاءالله داداش تون همین امسال ازدواج میکنه ؛ الهی ک همه جوون ها خوشبخت و ...

ممنون

یعنی میشه ما هم به آرزومون برسیم 

شبانه روز صدای خدا میزنم

دلم دردِ آبجی

عاشقتونم بچه های گلم