2777
2789

سلوم.بچه ها من به این موضوع ها خیلی علاقه دارم.یه مدت تمرینای چاکراها رو انجام دادم شبا به محض خواب یکی صدام میزد تو اتاق. خوابم میپرید میترسیدم دیگه رهاشون کردم.به سنگاهم علاقع دارم جدیدا خریدم هم..چندین بار برام پیش اومده که ی سری چیزارو درست گفتم مثلا تو قرعه کشی گفتن از یک تا ۵۰ یه عدد دست ماست اونو بگی جایزع داری و من شانسی گفتم ۱۹ و درست و بود😃.یا استاد میخاد نمره ها رو بگه من قبلش حدس میزنم نمرمو..نمره اول کلاس از اول دبستان تا دبیرستان و حتی دانشگا بودم..معلما میگفتن من امتحانا تصحیح کنم و.. خیلی دوس داشتم این خوش شانسیارو  ولی جدیدا بدشانس شدم همه چی برعکس میشه خیلی شدیدهم برعکس میشه انگار کائنات منتظره فقط من بین اینهمه ادم فلان کارو کنم تا کلا خراب شع برعکس قبلا دست رپ هرچی میزارم از مثبت ب منفی میشه.ضرر میکنم و...زیادن بدشانسیام جا نمیشع بگم.👈شما بیاین از خوش شانسیای عجیبتون یا بدشانسیای عجیبتون بگید😃فقط خیلی عجیب باشن مثلا مخصوص واستون اتفاق افتاده باشه.همشو میخونم منم تعریف میکنم براتون.مرسی😘

یه مدت دنبال این چیزا بودم بعد انگار یکدفعه قسمتی از آینده یادم میومد بعد گلاب به روتون بالا میوردم یادم میرفت ک چی اومده جلو چشام

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت دنبال این چیزا بودم بعد انگار یکدفعه قسمتی از آینده یادم میومد بعد گلاب به روتون بالا میوردم ...

ینی بخاطر اینکه اینده رو میدیدی حالت بد میشد بالا میوردی؟فشار روانی بهت وارد میشد؟ چیارو میدیدی میشه بگی.چیکار میکردی

ینی بخاطر اینکه اینده رو میدیدی حالت بد میشد بالا میوردی؟فشار روانی بهت وارد میشد؟ چیارو میدیدی میشه ...

مثلا دور هم نشسته بودیم من یکدفعه چند لحظه آینده رو میدیدم و بالا میوردم تا به مامانم گفتم قطع شد

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
چه تمرینایی انجام میدادی که اینجور میشدی؟

دنبال ایلومیناتی و فراماسونا بودم یه کانال داشتم ورد میگفت یکی از ورداشو خوندم