2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97985 بازدید | 1679 پست
حالایه برنامه هست آوای جادویی علی اوجی فکرکنیدمجریه رضایزدانی هم یکی ازداوراست واقعابرنامه ی نابودیه

تیپ و لباس پوشیدن علی اوجی رو دیدی ؟؟؟  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از بازی نیوشاضیغمی و سحر قریشی بدم میاد بنظرم اینا فقط بخاطر چهرشون بازیگر شدن

نیوشا ضیغمی اگه این همه عمل و آرایش نکنه همچون قیافه ای هم نداره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای چرا کسی پارسا پیروزفر رو نمی گه ...

بازیگر خوب و با شخصیتیه که  

وای چرا کسی پارسا پیروزفر رو نمی گه ...

بازیگر خوب و با شخصیتیه که  

ترلان پروانه فقط بدرد برنامه عمو پورنگ میخورد اونم چون کوچولو و ناز بود الان به هیچ وجه بازیشو دوس ندارم 

تمام گزینه هایی که گفتی استارتر جان بعلاوه گریه های یوغور نرگس محمدی که حالت تهوع بهم دس میده 😷😖

من بهترین هارو میگم 

ترانه علیدوستی ،شهاب حسینی،الناز شاکردوست ،هوتن شکیبا ،

اینا واقعا خوبم🙄⁦❤️⁩

و اما بازیگر های ایرانی هیچ وقت به بازیگرای هالییود نمیرسن،گاهی اوقات خارجیا برای بازی توی یه نقش به خودشون کلی سختی میدن مثلا هیث لجر برای بازی در نقش جوکر ماه ها ارتباطش رو قطع کرد و داخل یه اتاق موند و خاطرات تاریکی رو مینوشت آخرش هم اونقدر توی نقشش فرو رفته بود که بعد از فیلم واقعا خودکشی کرد😑😐

خلاصه از دل و جون مایه میذارن نه مثل بازیگرای ایرانی یه گریم مسخره و یه بازی آبکی🙂

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

باید می گفتی از کدوم بازیگر خوش تون نمیاد 

نوید محمد زاده ریما رامین فر مهران رجبی بازی خیلی قوی دارن 

مهران رجبی چون طرفدار دولت هست همه گفتن بد بازی می کنه بازی خیلی قوی داره 

باید می گفتی از کدوم بازیگر خوش تون نمیاد  نوید محمد زاده ریما رامین فر مهران رجبی بازی خیلی ق ...

مهران رجبی خداییش جدا از شخصیتش چند جا مثل سه در چهار   یا یه جا تقش آخوند بازی میکرد خوب بازی کرده بود