2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم الهه حصاری رو میگی از اونجایی  اومد توی زخم کاری دیگه فیلمش مسخره شد با اون خنده های مس ...

نه الهه حصاری نه اون دختره که پسر مالک عاشقش بود 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
موافقم دکور سینماس

جالبه اینکه به گلزار میگن سوپر استار خیلی برام عجیبه 

فکر کن به جمشید هاشم پور بگی سوپر استار

به گلزارم بگی سوپر استار 

ته ظلمهههه

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
مهناز افشار هم رو مخ بود این اواخر خداشکر ک از ایران رفت ب امید اینکه نیوشا و سحرقریشی هم برن از ایر ...

وااییی اره غیر گلزار این مهناز افشارم رو مخم بود

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
😂😂😂الان یادم اومد عوق

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آهان راستی آصف تو سریال گیلدخت هم خیلی مسخره است تو زخم کاری هم همش در حال جار و جنجال بود و داد و ...

اصف اتفاقا بازیش خیلی خوبه وقتی که مثلا مشروب خورده و مسته باور پذیره وقتی یه فرد عوضی و مکاره نقشش باور پذیره وقتی به عکس گلی نگاه میکنه و عاشقه عشقش باور پذیره 😂

خالی
مهناز افشار هم رو مخ بود این اواخر خداشکر ک از ایران رفت ب امید اینکه نیوشا و سحرقریشی هم برن از ایر ...

سحر قریشی هم که خیلی وقته رفته

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
جالبه اینکه به گلزار میگن سوپر استار خیلی برام عجیبه  فکر کن به جمشید هاشم پور بگی سوپر استار ...

مافیا سینما اینارو میندازع دهن مردم وگرنه هادی حجازی شهاب حسینی این همه بازیگر خوب داریم