بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید قیافه خوبی داشته باشه ولی هیج بویی از بازیگری نبرده
ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻
نه واقعا خوبم خیلی داریم،من بازی ترانه علیدوستی رو خیلی دوس دارم،با لیندا کیانی،آتیلا پسیانی، رضا کیانیان،پرویز پرستویی،پارسا پیروزفر، پیمان معادی،هوتن شکیبا،پژمان جمشیدی،داود رشیدی،پرویز پور حسینی،بگید شماهم از پیشکسوت هت که عالی بودن و نیستن
همینا که گفتی جز رامین فر به علاوه علی صادقی.لیلا اوتادی.سارا منجزی.ستاره پسیانی
سارا منجزی دقیقا حکمت بازیگر شدنش رو نفهمیدم ستاره پسیانی بد نیست بازیگر تئاتریه علی صادقی هم این اواخر خیلی ضعیف بازی میکنه انگار حوصله بازی نداره به زور آوردنش
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹